C# save panel as .jpg – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# save panel as .jpg – .NET – Fórum – Programujte.comC# save panel as .jpg – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tipetka0
Duch
28. 11. 2009   #1
-
0
-

Prosim vas o radu,ve Visual Studiu v C# jsem si vytvorila program, kde postupne vykresluji obrazce na panel.Na to používam CreateGraphics, ne e.Graphics, tak nevím, jestli to není problém. Ve finalni verzi potrebuji vytvor ulozit jako .jpg. Použila jsem DrawToBitmap, ale uklada mi jenom čistej panel, prosim vas jak na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.33.–
Reklama
Reklama
peane-1
Newbie
28. 11. 2009   #2
-
0
-

To tipetka : Příště se zeptej na deseti fórech než zkusíš google....

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.3.–
tipetka0
Duch
28. 11. 2009   #3
-
0
-

To peane : Tak zase obouvat se do mne nesmusite.Nejsem programator,ucim se sama a neni to lehke.Nemyslite si, ze kdyz jsem dosla od piky az sem, tak ze se asi snazim?Google mam prolezlej jeste i japonskej,to prisaham, ano je tam na tisice navodu ale nikam mne nedovedli,tak se ptam,kde delam chybu.Je to tak spatne? A ano, komunikuju na dvou portalech-mne totiz ucili, ze kdo se nepta,nic se nedovi.Omlouvam se,jestli se vas to dotklo a slibuju uz se neozvu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.33.–
28. 11. 2009   #4
-
0
-

Zdravím,
to snad nebude nutné. Odkazování na google je tady poměrně častým jevem (většinou zcela oprávněným), ale tady to bylo podané dost nevhodně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mephi0
Expert
30. 11. 2009   #5
-
0
-

Tak neviem, či ma cenu to tu písať.
To kreslenie na panel sa nepodobá kresleniu na plátno. Neostane to tam pri prekleslení, je potrebné kresliť to do bitmapy. Potom buď vykresliť na panel tu bitmapu alebo kresliť to isté na panel. Bitmapu už uložiť do súboru nie je problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.90.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Arturr
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
12. 4. 2010   #6
-
0
-

Také jsem od pár hodin řešil stejný problém... A našel jsem řešení :-)

Tohle je kód, který uprostřed bílého čtverce 500x500 nakreslí černou kružnicí 40x40 a zapíše to jako c:\test.jpg
Zobrazit to potom v panelu už bys asi neměla mít problémy :-)



private bool NakresleniSchemaFunkcnosti()
{
Bitmap bmp = new Bitmap(500, 500);
Graphics graph = Graphics.FromImage(bmp);
graph.FillRectangle(Brushes.White, 0, 0, 500, 500);
graph.DrawEllipse(Pens.Black, 230, 230, 40, 40);
graph.Flush();
bmp.Save("c:\\test.jpg");
return true;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.196.65.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Podobná vlákna

Save python — založil Jakub panek

Save súboru — založil w3q

Save pascal — založil

Panel a bsSizeable — založil dyžon

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý