Zdravicko. Mam mensi problem s dev.c++[mingw] a code::blocks[mingw] - posledne verzie.
V code::blocks sa mi ani na x pokus nepodarilo rozbehat conio.h alebo pdcurses.h.
stale pise undefinied reference "". Nestretol sa s tym niekto? Linker mam dobre nastaveny, resp. conio.h je "standardne" v include zlozke v mingw, ale nepozna to clrscr(); mam #include <conio.h>
v dev-c++ som konecne rozbehal pd(n)curses pomocou packeru, ale nedari sa mi rozbehat conio.h. to iste ako pri codeblock. Obe som instaloval pomocou packeru.
A do tretice, ktora kniznica je lepsia, conio ci pdcurse? mam v plane vytvorit tetris v konzolovom okne
Fórum › C / C++
Conio/pdcurses.
pokud te netrapi kompatibilita s linuxem tak pouzij rovnou winapi pro praci s konzoli.. umi to vse co potrebujes na konzolovou hru..
pripadne neco jako ncurses (ale nevim jestli je i pro win)
To Johanka z Jarku : no ak čakáš že v dev alebo code::blocks rozbeháš kreslenie alebo funkcie ako clrscr() či random() z borlandu tak to ťa sklamem, toto dokážu len borlandacke prekladače a v žiadnom inom cčku ti to nepôjde. Namiesto clrscr použi system("cls").
Prosim, vie niekto poradit, aka kniznica sa da pouzit pre pracu s konzolou?
ncurse som uz rozbehal, ale mam problem so zmenou velikosti okna.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 34 hostů
Moderátoři diskuze