Rozdelenie mp3 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Rozdelenie mp3 – C / C++ – Fórum – Programujte.comRozdelenie mp3 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
andre
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
30. 11. 2009   #1
-
0
-

Mam pred sebou taku ulohu • Pripraviť funkciu ktora rozdelí binárny súbor (.mp3) na čiastky zadanej dĺžky, každá čiastka sa má dat samostatne prehrať.
Viem ze sa asi nikomu nebute chcet sa s tym trapit ale keby nahodou bol by som mu nesmierne vdacny...:-)
jedine co este o tom viem je to ze by sa to malo realizovat nejak tak ze si mp3 nacitame ako binarny subor a skopirujeme jeho hlavicku a potom zadany binarny subor rozdelime a na zaciatok kazdeho skopirujeme tu hlavicku.
Vopred dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.83.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
30. 11. 2009   #2
-
0
-

mp3 ma urcity format.. nastuduj jak to funguje a pak muzes delit

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
andre
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
30. 11. 2009   #3
-
0
-

dakujem za radu to mi bolo celkom jasne aj doteraz...:-) len ci to uz niekto nahoodu neriesil popripade nemal cas mi s tym pomoct som myslel...

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.83.–
KIIV+42
God of flame
30. 11. 2009   #4
-
0
-

To andre : proste tam mas neco jako balicky o presne danne velikosti.. na zacatku zjistis jak je ten balik velkej pak ho zkopirujes... VBR ma ruzne dlouhe baliky, CBR sou vsechny stejny.. vic clovek snad ani nepotrebuje

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
1. 12. 2009   #5
-
0
-

To KIIV : no uz som teda o kusok dalej... cosi som si aj pozrel ale problem mam aj v tom ze zatial neviem dobre pracovat s bin. subormi... mohol by si mi este prosimta povedat ako by som mal zistit velkost toho ''balicka'' dajme tomu ze budem potrebovat delit na mensie mp3-ojky len mp3 s CBR...

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.83.–
dannyk0
Věrný člen
2. 12. 2009   #6
-
0
-

Studuj :)



http://www.google.cz/search?q=c%2B%2B+how+get+mp3+bitrate&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 241 hostů

Podobná vlákna

Rozdelenie popisu — založil Vojtkulak Matus

Rozdelenie disku — založil Santas

Rozdelenie int na cislice — založil entity

Rozdelenie prispevkok na stranky — založil Nepoznam

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý