Zdar,
riesim problem ohladne ukladania hodnot do viacrozmernej premennej, ktoru mam definovanu ako session. Nievem akym sposobom mam vyriesit, aby sa mi do tejto prem. zapisovali vybrane hodnoty z <select><option>... Pokial nepouzivam prem 'block' ako session, tak to funguje bez problemov. Co sa tyka nastaveni 'php.ini', malo by to byt OK. Subor so session sa mi vytvori, avsak vzdy obsahuje 'block|N;'.
Skusam menit riadok ' echo "<td><select name='block[$row][$col]'>"; ', ale nepomaha.
Zdrojak:
// session
session_start();
session_register("block");
.
.
// create layout
echo "<form method='get' action='list.php'>
<table>";
for ($row = 0; $row < 5; $row++) {
echo "<tr>";
for ($col = 0; $col < 5; $col++) {
echo "<td><select name='block[$row][$col]'>";
for ($i = 0; $i < count($element); $i++) {
echo "<option value='$element[$i]'>$element[$i]</option>";
.
.
Za radu vopred diik
Fórum › PHP
Ukladanie do session / viacroz. prem.
?
Nievem akym sposobom mam vyriesit, aby sa mi do tejto prem. zapisovali vybrane hodnoty z <select><option>...
$_SESSION['block'] = $_GET['block'];
//Nemelo by to byt prazdny po odeslani formulare metodou get
//Pokud je to prazdny i pres to, ze se v url prom. block vyskytuje, videl bych chybu nekde na zpracovani samotnych session
var_dump($_SESSION);
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar
ocheckuj na nekolika mistech, jestli se treba neni chyba jeste nekde pred ulozenim do session. Obsah pole muzes jednoduse kontrolovat metodou print_r(pole)
A zkousels to i pred tim nez se obsah do session zapise? Stalo se mi, ze jsem nekolik hodin resil problem s ccokie a nakonec jsem prisel na to, ze se do te cookie vlastne vubec nic nezapisuje, protoze byla logicka chyba v kodu pred vlastnim zapisem :lebka:
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 54 hostů
Podobná vlákna
Ukladanie dat — založil WraCkeR
Powerpoint - ukladanie snimkov — založil dalaman
Ukladanie obrázku z picturebox — založil Trebor
Ukladanie suboru s cislovanim — založil Tomas
Ukladanie velkeho mnozstva moznosti — založil marioff
Moderátoři diskuze