Jak udělat program, který bude třeba program.exe, jediné, co bude umět: spustím ho, zobrazí se gif obrázek. Poté, co se celý GIF přehraje spustí určitý spořič obrazovky. Program nepujde vypnout.
Děkuji za případné odpovědi, jsem ÚPLNÝ začátečník, nevím nic, ale potřeboval bych tuhle věc. kdyby se někdo našel, kdo by mi to udělal, byl bych moc rád. Mám hotový GIF i spořič, jde mi opravdu jen o to, aby se zobrazil GIF, program nešel nijak shodit, po přehrání GIFu by se spustil spořič a hotovo. Děkuji moc...
Filip M.
Fórum › C / C++
Program, který zobrazí GIF, spustí spořič a nejde vypnout
Tak zobrazit anymovaný GIF by šlo, pokud to chceš v tom tvém programu, tak třeba přes Window Form a PictureBox.
Chceš-li to s nativní podporou Windows, tak tam taková není (resp. o ni nevím), ale pokud by se dal ten animovaný GIF převést na AVi, tak to už by šlo přímo. Případně využít něco hotového (nebo se alespoň inspirovat): http://www.codeproject.com/KB/mobile/gifManipulator.aspx.
Spustit šetřič je stejné jako spustit jiný program.
Ale ta podmínka, že to nesmí jít sestřelit ... no ... to se zapotíš při googlení :smile14: .
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 134 hostů
Podobná vlákna
SELECT, který zobrazí záznamy od dneška do budoucna — založil lama
Dávkový soubor - spustí program se zadaným parametrem? — založil Petey
HELP program ktorý si stiahne a spustí subor z FTP — založil JohnnyX16
Program co spustí webovou stránku nebo otevře adresář — založil kralik
Bitmap to GIF // Vytvoření GIF animace — založil Xephn
Moderátoři diskuze