PayMuzo - Ověření podpisu odpovědi. – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PayMuzo - Ověření podpisu odpovědi. – PHP – Fórum – Programujte.comPayMuzo - Ověření podpisu odpovědi. – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Dawo
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
2. 12. 2009   #1
-
0
-

Má někdo prosím zkušenost s platbní bráno PayMUZO?
Podpis, který odesílám do PayMUZO se ověří správně... ale jakmile mi z PayMUZO příjde odpověď s podpisem, tak tento podpis nejsem ani za nic schopen ověřit.

require("lib/paymuzo/signature.php");

$data = $_GET['OPERATION']."|".$_GET['ORDERNUMBER']."|".$_GET['MERORDERNUM']."|".$_GET['MD']."|".$_GET['PRCODE']."|".$_GET['SRCODE']."|".$_GET['RESULTTEXT'];
$sign = new CSignature("lib/paymuzo/muj_verejny_certifikat.pem", $PAYMUZO_PASS, "lib/paymuzo/muzo.signing_test.pem");

if($sign->verify($data, $_GET['DIGEST'])){
echo "Podpis JE korektni...";
}else{
echo "Podpis NENI korektni...";
}


dík za nakopnutí

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.219.–
wise0
Stálý člen
4. 12. 2009   #2
-
0
-

Veřejnej i skoukromej klíč si vygeneroval správně?

Už si přesně nepamatuju ten postup, každopádně v implementačních materiálech máš skript, který ti zjistí, jestli je podpis nebo ne. Tam zadáš ten daný digest a ono ti to ověří podpis. Inspiroval ses tam?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.181.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
marioff0
Expert
4. 12. 2009   #3
-
0
-

pozeral si aj komplet celu triedu ktora zabezpecuje podpisy? nedali by sa postupne vypisat premenne pocas tejto procedury?? a nejak podla toho zistit kde to kape??

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Dawo
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
4. 12. 2009   #4
-
0
-

Nakonec vyřešena.. chyba je právě v jejich takzvaných "manuálech" ... je tam jasně napsáno jak mám ověřovat digest v odpovědi a že když hodnoty chybí tak je mám oddělit prázdným "znakem" -> ||, což ale není pravda, protože když hodnoty chybí tak je do ověřovací DIGESTU nesmím vůbec zanést...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.219.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý