IE vs Firefox - okraje – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

IE vs Firefox - okraje – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comIE vs Firefox - okraje – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

UrbiCZ0
Newbie
3. 12. 2009   #1
-
0
-

Čau, potřeboval bych nastavit jiné vnější okraje pro IE a jiné pro Firefox. Někde jsem slyšel, že to jde nějakým zápisem do html, ale nemůžu to nikde najít. Díky......

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.90.–
dannyk0
Věrný člen
3. 12. 2009   #2
-
0
-



<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="ie-styles.css" type="text/css" />
<![endif]-->

A do ie-styles.css si nastavis pozadovany styl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
UrbiCZ0
Newbie
3. 12. 2009   #3
-
0
-

Super, díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.90.–
UrbiCZ0
Newbie
3. 12. 2009   #4
-
0
-

Tak jaksi to nejde......je to stále to samé.......

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.90.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
3. 12. 2009   #5
-
0
-

To UrbiCZ : no stejné by to být nemělo, pokud ovšem v obou případech nepřiděluješ schodný styl

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
UrbiCZ0
Newbie
3. 12. 2009   #6
-
0
-

No ten samej určitě ne. Třeba do toho ie stylu dam prvku margin: 100 a tomu prvnímu dám 200 a stejně je to stále stejné.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.90.–
marioff0
Expert
3. 12. 2009   #7
-
0
-

a skusil si nahrat najprv hlavny styl a potom az ten "podmienkovany" pre IE?? (len kontrolna otazka :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
UrbiCZ0
Newbie
3. 12. 2009   #8
-
0
-

Jo, zkusil. Prostě mám v hlavičce 2 styly a nejde to.....kdyžtak postněte nějaký příklad a já se podívám, jestli to mám stejně.....:D

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.90.–
marioff0
Expert
3. 12. 2009   #9
-
0
-

lepsie bude ked posles ty ako to mas....

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
UrbiCZ0
Newbie
3. 12. 2009   #10
-
0
-

Tak jo, tady to je:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">

<[if IE]>

<link rel="stylesheet" href="ie-styles.css" type="text/css" />

<[endif]>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
<title>Web nevim o cem</title>
</head>
<body>


<div id="header" align="center">
<img src="header.png" alt="header" height="175" width="800" />
</div>


<div id="menu">
<a href="#" class="button1"></a>
<a href="#" class="button2"></a>
<a href="#" class="button3"></a>
</div>




</body>
</html>



CSS:

body {

background-image: url(pozadi.jpg);
margin: 0;
padding: 0;
}

div#menu {

padding-left: 400px;

}

#menu a.button1 {
width: 160;
height: 38;
background: url(button1.jpg);
display: block;
float: left;


}

#menu a.button1:hover {
background-image: url(button1hover.jpg);
float: left;

}

#menu a.button2 {
width: 160;
height: 38;
background: url(button2.jpg);
display: block;
float: left;
}

#menu a.button2:hover {
background-image: url(button2hover.jpg);
float: left;
}


CSS - ie:

div#menu {


padding-left: 100px;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.90.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
3. 12. 2009   #11
-
0
-

copak asi nepochopil na "hlavni styl musi byt pred tim pro IE" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
marioff0
Expert
3. 12. 2009   #12
-
0
-

presna ta chyba na ktoru som sa ta pital vyssie....
a skusil si nahrat najprv hlavny styl a potom az ten "podmienkovany" pre IE?? (len kontrolna otazka :)

najprv hlavny styl, potom podmieneny


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">

<[if IE]>

<link rel="stylesheet" href="ie-styles.css" type="text/css" />

<[endif]>

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
UrbiCZ0
Newbie
3. 12. 2009   #13
-
0
-

Jesus.....jsem se podíval špatně......omluvte moji demenci. Jo a díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.90.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Wpf - okraje canvasu — založil Trollll

Nastavení okraje tisku — založil Hammer

Firefox — založil Uiii

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý