Nemáte niekto výsledky krajského kola Zenit - Košice ?
Bol som tam, ale nechcelo sa mi čakať na vyhodnotenie ... :)
Fórum › Offtopic
ZENIT - Košice
No to bolo tiez nanic, preca len v DOSe to nevyzera tak efektne. Ale ten kompilator nepodporoval 'namespace-i' co bolo este v poho (nemusel som sa babrat s using names..:)), ale ked som zistil, ze kniznica kompilatoru neobsahuje triedu string a dalsie standartne triedy tak som sa vazne zacudoval. No ale inak to dopadlo "dobre" (6. miesto v B kategorii :() az na pociatocny sok. :)
btw :), v poslednej ulohe bol vypocet najkratsej trasy medzi dvoma miestami, nemate niekto k tomu nejaky dobry clanok ? :) ... este som nic take nepisal, a viem si rpedstavit ako to bude fungovat cca, ale rad by som si pozrel nejaky hotovy vysledok :)
To Buksy : Ak myslíš h) - cesta medzi Jánošíkom a kaštieľom, tak tam sa dal použiť algoritmus "vlna" - http://www.sdraco.cz/index.php?art=algoritmus-sireni-do-sirky-vlna-hledani-cesty-v-bludisti. (Posledná úloha j bola o múre okolo kaštieľov.)
noo presne tie dve posldne som nepiasl vobec (musel som uz bezat za holkou :D) ... a este z daktorej ulohy sa mi polku nejak nechcelo :D ... zvysok by som mal mat dobre asi, tak som zvedavy, mohli by dat na net kto sa na ktorom umiestnil :)
hej presne :D ... sa mi to tam nechcelo dopisovat :D
...
hm tie vysledky mi pridu cudne, by som chcel vidiet ten testovaci subor, podla toho co bol pri zadani som mal asi 70% uloh vyriesenych spravne, dajme tomu ze nejaka rezerva pre chybycky tak urcite 50% by som aml mat srpavne, a opdla vysledkov som mal menej ... hmmm sa mi to nezda :) ... nevermind
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Zenit - krajské kolo — založil mylan4
Moderátoři diskuze