Dobrý večer,
měl bych na uživatele tohoto fóra takový dotaz, či spíše žádost o radu. Potřeboval bych rozlouskat soubor .adp, tj. hudební (nebo spíš zvukový) formát Philips a LG mobilních telefonů. Potřeboval bych ho dostat do wav, mp3, wma nebo prostě jakýkoliv lidský formát. Musim říct, že google a veškeré geniální convertory jako File Factory v tomto případě selhali a už si skutečně nevím rady. Tak kdyby se našel někdo, kdo mi tento soubor převede do nějakého čitelného formátu, budu skutečně rád (jedná se o zvuk pro SMS, skutečně hodně mi na něm záleží).
Děkuji
Fórum › Offtopic
Rozlouskání .adp souboru
Wavík ti dám. Zkus si z toho nějak odstranit ten šum, jen jsem ten soubor přeformátoval vlastní utilitou. A i kdybych měl specifikaci jak to komprimuje ty složky frekvence stejně bych se do toho kvuli tomuto nepouštěl :D
myslím, že toto by to mohlo zvládnout http://www.1000files.com/Audio/Encoders_and_Grabbers/AudioAlchemy_MP3_Edition_11203_Review.html
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 27 hostů
Podobná vlákna
Vkladani dat do souboru, ale bez premazavani souboru! — založil Hanz.S
Vkládání textu ze souboru do druhého souboru — založil Adela123
Načtení souboru a zápis do souboru — založil pazdy
Zápis do souboru a výpis ze souboru — založil Petr
Moderátoři diskuze