From livewires import * – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

From livewires import * – Python – Fórum – Programujte.comFrom livewires import * – Python – Fórum – Programujte.com

 

zaachi0
Newbie
1. 3. 2006   #1
-
0
-

ahoj, v pythonu teprve zacinam, a uz jsem narazil na prvni problem, ktery nejsem schopny vyresit sam.
Problem se vyskytuje u
from livewires import *
- tento prikaz mi hazi chybu:
_________________________________
Traceback (most recent call last):
File "C:Python23priklad23.py", line 3, in ?
from livewires import *
ImportError: No module named livewires?
____________________________________

Pokousel jsem se preinstalovat i jinou verzi Pythonu, ale beze zmeny a porad mi to pise stejnou chybu.
kdyz jsem se pokousel importovat jinou knihovnu, tak to slo bez problemu.
Problem je jenom s timto.
Pokousel jsem se tuto knihovnu najit na netu. ale bez uspechu.
Pokud nekdo vi cim by to mohlo byt, tak sem s tim.
diky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zaachi0
Newbie
1. 3. 2006   #2
-
0
-

No, tak ptoblem jsem prave vyresil sam. :-)
asi jsem spatne hledal.
takze kdyby mel nekdo podobny problem, tak tady je ta knihovna
http://www.livewires.org.uk/python/lwpackage.html

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Farundel0
Super člen
1. 3. 2006   #3
-
0
-

Uz se to resilo i [url=http://programujte.com/forum.php?akce=topic&Top_ID=83]tady [/url] na foru a v nulte lekci serialu je na stranky livewires odkaz akorat ze geon ten modul pouzil az v prvni resp. druhe lekci a tam uz ten odkaz neni...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
geon0
Grafoman
1. 3. 2006   #4
-
0
-

Jsem přidal odkaz i k té první lekci. Snad to již další zájemci najdou snadněji ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Farundel0
Super člen
1. 3. 2006   #5
-
0
-

Bude to tak nejspis nejlepsi...

Ale koukam, ze mi ten odkaz nejak nejede, resp. jede, ale pise mi to tohle:

Pro pristup na tyto stranky musite zadat uzivatelske jmeno a heslo.


nevim jak to tady funguje, ale tipuju, ze jsi asi vlozil odkaz na nahled v nejakym redakcnim systemu, kdyz jsi ten clanek upravoval

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
geon0
Grafoman
2. 3. 2006   #6
-
0
-

Díky, opraveno.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 40 hostů

Podobná vlákna

Livewires — založil Anonym

Livewires — založil #Kenny

Livewires - Mazanie — založil Dolby

Livewires-mřížka — založil Martin

Problém s Livewires — založil Rawex

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý