Pole objektov – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pole objektov – Java – Fórum – Programujte.comPole objektov – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Milos
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
5. 12. 2009   #1
-
0
-

Ako v jave vytvorim pole objektov?

mam triedu Umiestnenie, su v nej premenne int miesto, String meno
a chcem dalsiu triedu Sutaz, v ktorej bude pole Umiestneni
nechcem to robit cez arraylist, pretoze maximalny pocet sutaziach je pevne dany



public class Umiestnenie
{
private int miesto;
private String meno;

public Umiestnenie(int miesto, String meno)
{
this.miesto = miesto;
this.meno = meno;
}
}


public class Sutaz
{
private Umiestnenie[] premenna;


public pridajSutaziaceho(int miesto, String meno)
{
this.miesto = miesto;
this.meno = meno;
}
}


ale toto nejak nefunguje...
Taktiez by som chcel spravit, ze uzivatel zada maximalny pocet sutaziacich, ale vobec netusim ako na to.
Napriklad ak zada ako maximalnyPocet 4, tak bude moct pridat cez pridajSutaziaceho najviac 4 s menom a umiestnenim.

Som zaciatocnik, ale snazim sa. Dakujem za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.79.–
Reklama
Reklama
d.mostek0
Návštěvník
5. 12. 2009   #2
-
0
-

pole by mělo jít normálně vytvořit,

private Objekt[] pole = new Objekt[max];

Objekt[1] = new Objket(atribut);

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.211.–
www.dominik-mostek.cz
Milos
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
5. 12. 2009   #3
-
0
-

Ale akzm sposobom potom budem nacitavam vsetkych tych sutaziacich? Viem, ze cyklom od 1 po max, ale ako to zapisat, ked to je v inej triede?

Taktiez by som chcel spravit, ze uzivatel zada maximalny pocet sutaziacich, ale vobec netusim ako na to.
Napriklad ak zada ako maximalnyPocet 4, tak bude moct pridat cez pridajSutaziaceho najviac 4 s menom a umiestnenim.


Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.79.–
BigBear0
Stálý člen
8. 12. 2009   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.74.255.–
NECIN DRUHYM TO, CO NECHCES, ABY ONI CINILI TOBE!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Pole objektov — založil Tayson

Výpis objektov — založil Bigbob

Mnozenie objektov — založil adoweb

Presvitanie objektov — založil robo1990o

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý