Prodám rezistory
Mám téměř všechny hodnoty. Téměř jakékoliv množství (nad 1000ks chci zálohu).
1ks = 0,24Kč
1000 ks = 200Kč
výrazné množstevní slevy
poštovné podle množství
balné zdarma
PS : Rezistor je to samé jako odpor
Nákup nad 1500,- poštovné zdarma.
Platba převodem na účet. (popř. PayPal)
JPalounek@gmail.com
Fórum › Inzerce
Rezistory
Mixxy napsal:
Viděl se píše s měkkým i!!! ;)
Jaj to mi uniklo. Na dnešek jsem spal asy dvje hodiny a dneska jsem bil celí den v prácy, takže jsem trochu unaven.
Ale to mě neomlouvá.
Všem co sy o mě teď mislý, že jsem negramotný sa omlouvám
a jakou maji ty odpory toleranci? Potřebuju velmi přesné odpory s tolerancí max. 1% ale raději 0.5% a malým teplotním koeficientem, tak 25ppm/K ... Momentálně potřebuju 2500 ohm / 4 Watt s přesností 0.5% a max 50 ppm/K nejlépe v SMD provedení s minimální indukčností (max 10 nH). Co ty na to?Ale vzal bych i jiné hodnoty v takovéto kvalitě....
remmidemmi napsal:
a jakou maji ty odpory toleranci? Potřebuju velmi přesné odpory s tolerancí max. 1% ale raději 0.5% a malým teplotním koeficientem, tak 25ppm/K ... Momentálně potřebuju 2500 ohm / 4 Watt s přesností 0.5% a max 50 ppm/K nejlépe v SMD provedení s minimální indukčností (max 10 nH). Co ty na to?Ale vzal bych i jiné hodnoty v takovéto kvalitě....
Ty čo vyrabaš satelit alebo niečo ine VF zosilňovače ????? alebo stavas atomovu zbran :-D
Neze sa uraziš to bolo myslene ako vtip ;-P
se neurazim ... vyrabim precizni vf merici pristroje. Napriklad 13 mistny citac do 14 GHz, vf zesilovac 0.5 Watt v pasmu 10-18 GHz a tak podobne... Chces se pridat? Delam jen kusovky, zadne serie a kdyz rikam ze "precizni" tak takove, co ode mne kupuji vedecke ustavy a univerzity po svete. A na takove pristroje potrebuju kvalitni presne soucastky.
farnel dava brak ... To mám lepší zdroje než farnella.... Treba vf a vn odpory si uz delam sam... Ale lide leckdy doma maji v šuplicích leccos zajímavého, co nepotřebují, tak jsem to jen tak zkoušel, co ten inzeren vlastně má...
To remmidemmi : Tady je imho i důležitý věk součástek, protože při stárnutí se jejich hodnoty mění. Co vím, tak na přesné měřáky se vždy používají vystárlé součástky (5-10 let).
To Moravec: přesně, to já těm teenagerům (nic proti nim) říkám pořád, aby do těch domácích bastl měřáčků nekupovali odpory a kondíky z prodejen, ale vykuchali starý televizky a rádia ze sběrných dvorů.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze