čo je toto za control-u? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

čo je toto za control-u? – .NET – Fórum – Programujte.comčo je toto za control-u? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
yterbium0
Stálý člen
8. 12. 2009   #1
-
0
-

zdravím,

potrebuejm niečo takéto pridať do svojej aplikácie:


(thunderbird)

Prosto, také stpce bys om potreboval,,ktoré bys om vytváral z riadku, a hlavne ABY BOLO MOZNE TRIEDIT PODLA HOCIKTOREHO SLPCA (kaože celé riadky by sa posúvali, nie len stplec)

je nejaká takáto contorla? Ak hej, ako sa volá, prípadne ak máte ešte aj dobrý článok o nej, bolo by to na nezplatenie, ale stačí aspoň ten názov


A ešte ako spravím taký "PROGRESBAR", že sa mi "nezvačšuje", ale že tam chodí taký "miznúci pásik" a vždy zaberá rovnakú časť, a potom zmizne nakonci a objaví sa na začiatku, vždy keď vista detekuje nejaký problém a pod.


Vopred ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.168.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
9. 12. 2009   #2
-
0
-

Tak ta komponenta nápadně připomíná ListView.

A ten ProgressBar bude mít nastavenou vlastnost Style na Marquee.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

Podobná vlákna

Je na toto vhodný C++? — založil Rampage

Please , je toto spravne ? — založil krang

Je toto porušení LSP? — založil Facedown

Jak toto stáhnout ? — založil davidus

Blender -naco je tu toto? — založil black evil

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý