Classy v podadresaroch – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Classy v podadresaroch – Java – Fórum – Programujte.comClassy v podadresaroch – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
vlado09910
Návštěvník
10. 12. 2009   #1
-
0
-

Ahojte robim si taky testovaci program, ktory funguje pokial su vsteky subory (class-y) v jednom adresari:
public class Testy{
@Test
public void test1() {
Pravidlo1.moznosti();
}
@Test
public void test2() {
Pravidlo2.moznosti();
}}

ako to ale napisat ak chcem jednotlive suboru ulozit do podresara? Aktualny adresar je "adr" a v tomto adresary by bol len Testy.class a Pravidlo1 by uz bolo v "podadresar1"... Dakujem za odpovede:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.64.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
10. 12. 2009   #2
-
0
-

Jak chceš mít výsledné class, tak bys měl mít i zdrojové java soubory. A podadresáře to jsou v Javě vlastně balíčky, takže potom použiješ ve zdrojáku cosi jako:



import jmeno_poadresare.*;

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 29 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý