CURL – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

CURL – PHP – Fórum – Programujte.comCURL – PHP – Fórum – Programujte.com

 

wise0
Stálý člen
10. 12. 2009   #1
-
0
-

Zdravím pánové,

mám pár problémků.

Nemám povolený fopen kvůlli bezpečnosti, ale ještě jsem neměl tu čest
blíže se seznámit s cURL a tudíž mám teď problémek.

Jedná se o to, že nevím, jak přespat kod, který je v fopen atd. do cURL.

najdeš se dobrá duše, které pomůže a následně mě i odkáže na stránku,
kde bych si o tom něco přečetl? Jedno jestli česká nebo anglická. V manualu
není to, co potřebuju.

$fp = fopen($file, "r");

$result = fread($fp, filesize($file));
fclose($fp);

jedná se o tento kod. Potřeboval bych ho v cURL.

Díky moc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
marioff0
Expert
10. 12. 2009   #2
-
0
-

napr. takto:

$ch = curl_init();

curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $file);
$result=curl_exec($ch);
curl_close($ch);


ja ta odkazem len do manualu http://sk.php.net/manual/en/book.curl.php, ktory, myslim si, je dostatocny, pre pokrocileho...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
wise0
Stálý člen
10. 12. 2009   #3
-
0
-

no, tak sem se o to pokusil, ale hodilo mě to na naprosto nemyslící stránku, že je server mimo provoz atd.

jedná se o gp webpay implementaci, která používá implicitně fopen, kterou mám zakázanou.

Původně to je tak, že mám uložený certifikáty, ty si načtu a následně zpracuju.

Ve třídě si nastavím proměnné:

$fp = fopen($privatni, "r");

$this->privatni = fread($fp, filesize($privatni));
fclose($fp);


a pak ještě soubory pro podpis:
$f = fopen("signature.sign", "w");

fwrite($f, $signature);
fclose($f);


každopádně mě to pleskne sem: http://www2.drobacek.cz/muzo/dataSign.php?data=ad

Už mě tohle deptá..díky za radu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
w3m0
Grafoman
12. 12. 2009   #4
-
0
-

co napriklad file_get_contents()?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
wise0
Stálý člen
13. 12. 2009   #5
-
0
-

Taky zakázaný. Jedná se mi o tyto řádky kodu, který potřebuju zprovoznit nějak jinak, než s fopen.,

 $fp = fopen($privatni, "r");

$this->privatni = fread($fp, filesize($privatni));
fclose($fp);
$this->heslo=$heslo;

$fp = fopen($verejny, "r");
$this->verejny = fread($fp, filesize($verejny));
fclose($fp);


má někdo tušáka jak? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
Milan
~ Anonymní uživatel
282 příspěvků
14. 12. 2009   #6
-
0
-

Mozna toto ti pomuze
jeto take nedodelane ale nahradi to stahnuti stranky
http://nette.gepard-mb.cz/curl.txt

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.122.–
Jeason0
Newbie
17. 12. 2009   #7
-
0
-

to bych byt tebou zmenil hosting. ja sem u mujhost.net a tam mi jde vsechno co zde pises ze ti nejde.
curl sem pouzival taky, jen ve slozitejsi podobe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.122.213.–
Hledám schopné lidi pro navázání spolupráce v oblasti IT, hostingu,linuxu, tvorby webu a správu obsahu a SEO.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

Curl — založil lamous

Curl — založil wise

Nalinkovani curl — založil marc_ramin

Curl a preg_match — založil Mira

CURL library — založil DaveX

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý