Vyvojaky , stdio – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vyvojaky , stdio – C / C++ – Fórum – Programujte.comVyvojaky , stdio – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Johanka z Jarku
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
11. 12. 2009   #1
-
0
-

Zdravicko.

Chcel by som sa spytat, ci sa da v kniznici stdio(praca s konzolou), zablokovat skrolovanie okna.

...a druha otazka smeruje k vyvojovym diagramom. Aky program by ste mi doporucili..ked nicm tak pouzijem skicar :D.
A ked mam header napr
"nieco.h" - mam tam obsiahnute definiicie funckie (void nieco ();), #define a pod
"nieco.c" - tam uz mam rozpisane funckie.

vobec nemam predstavu ako sa to zakresluje do vyvojaku..
dufam ze som sa spravne vyjadril, prosto, mam zrobit semestralku, program v C(mam) a mam zrobit k tomu vyvojak (este nemam)

dik moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.218.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
12. 12. 2009   #2
-
0
-

stdio to samo o sobe neumi.. ale winapi ma funkce pro ovladani okna prikazove radky.. stacilo by pak nastavit velikost a buffer na stejnou hodnotu a nemelo by se pak kam scrollovat.. otestovat se to da i v nastaveni toho programu.. da se nastavit taktez vyska, sirka, velikost bufferu a podobne


do vyvojaku se zakreslujou jen akce.. prakticky muzes zapsat volani funkce a funkci mit rozepsanou jako samostatnej vyvojovej diagram

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Johanka z Jarku
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
12. 12. 2009   #3
-
0
-

Dakujem pekne, ak to stdio nevie, na pracu s konzolou je este conio (asi nepouzijem), ale inac, pouzijem curses.h, fakt pekna kniznica, pekny HOW-TO je,nemam s nou problemi.

Dik k tym vyvojakom, musim si to poziet, mame taku rasplu na programovani, za kazdy blbost baziruje :/.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.218.–
Johanka z Jarku
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
12. 12. 2009   #4
-
0
-

Dakujem pekne, ak to stdio nevie, na pracu s konzolou je este conio (asi nepouzijem), ale inac, pouzijem curses.h, fakt pekna kniznica, pekny HOW-TO je,nemam s nou problemi.

Dik k tym vyvojakom, musim si to poziet, mame taku rasplu na programovani, za kazdy blbost baziruje :/.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.218.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 47 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý