Neviem jak ulozit subor do exe – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Neviem jak ulozit subor do exe – C / C++ – Fórum – Programujte.comNeviem jak ulozit subor do exe – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Xrox0
Duch
12. 12. 2009   #1
-
0
-

ahoj jsem uplni zaciatocnik programuji v visual studio 2008 c++ prvni otazka je ze co si mam zvolit kdiz chcem prgramovat ked otvaram novy project? lebo mi to ukaze takhle templates: Class library, CLR empty project, Makefile, Win32, CLR console empty p.,....
ja som si dal class library na zacatku mivipise // 4ds.h

#pragma once

using namespace System;

namespace My4ds {

public ref class Class1
{
// TODO: Add your methods for this class here.
};
}

mam to nechat tak a tak dal psat code alebo i tohle vimazat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.62.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
12. 12. 2009   #2
-
0
-

prvne zacni konzolovou aplikaci
knihovna se nezkompiluje do spustitelneho .exe ani kdyby ses na hlavu stavel...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Xrox0
Duch
12. 12. 2009   #3
-
0
-

mal by som este jednu otazku je to jedno ci pisu v visual studio c++ alebo v dev c++ alebo v ostatni? alebo potom aj tie kody sa lisia dajak od seba? v kterem programu by som to mal zacat? podla teba?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.62.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
12. 12. 2009   #4
-
0
-

no dev-c++ pouziva mingw (prekladac puvodem z linuxoveho gcc) takze pokud nebudes pouzivat specialni knihovny, mel bys byt schopen prelozit zdrojaky i na linuxu..
v zakladu by to melo byt vesmes kompatibilni i s visual studiem (ale zname pojeti "kompatibilni" u microsoftu ze?)
nastesti jsou to jen drobnosti.

tj. je to vcelku jedno v cem zacnes.. akorat nezapomen na to, ze pri spusteni konzole se po dokonceni okno zrusi.. (abys tu pak nepsal uz 100001 thread "udelal sem program v dev-c++ ale nefunguje" a podobne :D mozna funguje jen to nestihnes postrehnout v tom fofru)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
mephi0
Expert
13. 12. 2009   #5
-
0
-

Davno som robil screeny, možno ti pomôžu.
(pripojeny subor)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.90.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý