Olympiáda – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Olympiáda – C / C++ – Fórum – Programujte.comOlympiáda – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Pauli
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
12. 12. 2009   #1
-
0
-

Zdravím vás, mám do školy vytvořit program na vypsání Letních a Zimních Olympijských her od roku do roku, který si sám zadám. Jako bonusový úkol jsem v programu vytvořil i dotaz, zda problíhá válka... Pokud ano, vypíšete letopočty od kdy do kdy válka probíhala. A já bych chtěl poradit, jak mám v konečném vypsání Olympijských her vyškrtat ty letopočty, kdy proboíhala válka.
Předem díky za nápady :smile1:

#include <stdio.h>

#include <stdlib.h>

int main () {
int rok;
int konec;
int vzacatek;
char ano[]="ano";
char ne[]="ne";
int vkonec;
char valka[10];

printf("Napis, od jakeho roku chces vypsat Olympijske hry : ");
scanf ("%d", &rok);
printf("Napis rok, do ktereho se maji hry vypsat : ");
scanf ("%d", &konec);
printf("\n");
printf("Byla valka?\t\tano/ne\n");
scanf("%s", valka);
if (strcmp(valka, ano)==0){
printf("Kdy valka zacala : ");
scanf("%d", &vzacatek);
printf("Kdy valka skoncila : ");
scanf("%d", &vkonec);
}
else {
if (strcmp(valka, ne)==0){
printf("Mate stesti :)");
}

printf("\n");

for(rok; rok<=konec; rok++){
if(rok%4==0){
printf("Letni olympijske hry budou : %d \n", rok);
}

else {
if (rok%4==2){
printf("Zimni olympijske hry budou : %d\n", rok);
}
}

}
system("Pause");
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.25.–
MaS0
Návštěvník
12. 12. 2009   #2
-
0
-

jednoduše před tim než vypíšeš "Letní/ Zimní olympijské hry budou...", tak zkonroluješ, jesltli to je v období války (jestli je ten rok míň zvzdálenej od konce války než její začátek - (konec-zacatek)<(konec-onen rok), pokud jo, tak to nevytiskneš)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.46.–
Pauli
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
12. 12. 2009   #3
-
0
-

No já právě nevím, jaký je na to nevytisknutí příkaz, či jak to mám udělat :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.80.–
sputnikone+1
Věrný člen
12. 12. 2009   #4
-
0
-

Že by continue?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.157.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

Olympiada — založil survik1

Matematická olympiáda. — založil pawlik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý