Java (přikazovým řádku) – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Java (přikazovým řádku) – Java – Fórum – Programujte.comJava (přikazovým řádku) – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Herm0
Newbie
13. 12. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den,

udělal jsem si program přes eclipse, takový menčí. Ale tet nevím jak ho můžu uložit do příkazového řádku, tzv abych to měl samostatný program, našel jsem tam jen JAR.
Nemůžu nic takového najít. A ješte jsem nenašel příkaz který by ukládál hodnotu do proměne po entru.
Něco jako v c++ cin.get()

Děkuji za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.137.–
Reklama
Reklama
d.mostek0
Návštěvník
13. 12. 2009   #2
-
0
-

Nevím co to je to "uložit do příkazového řádku", ale jestli chceš ten JAR spustit tak v příkazovém řádku napiš

java -jar muj-program.jar


a pro vstup uživatele googluj: [url]
http://www.google.cz/search?hl=cs&safe=off&q=java+user+input&btnG=Hledat&lr=&aq=f&oq=[/url]

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.211.–
www.dominik-mostek.cz
Petr
~ Anonymní uživatel
697 příspěvků
13. 12. 2009   #3
-
0
-

To d.mostek :
mám podobný problém: napíšu java -jar muj-program.jar do příkaz. řádku a objeví se hláška Unable to access jarfile muj-program.jar.
Proč?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.225.–
Herm0
Newbie
13. 12. 2009   #4
-
0
-

To d.mostek :

takže java nemá spustitelný soubor jako exe nebo bad?
Co si pamatuju tak c++ ten kod předělá přimo do exe.
Ale java to asi nemá co?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.137.–
sputnikone+1
Věrný člen
13. 12. 2009   #5
-
0
-

To Herm : Java má soubory .class, což je zdroják převedený na bytecode Java Virtual Machine. Ten soubor je spustitelný přes příkaz java

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.157.–
Herm0
Newbie
13. 12. 2009   #6
-
0
-

To sputnikone :

mě to nejde, napišemi to že java neni nazvem vnitřního ani vnějšího..
nemůže to být operačním systemem win 7?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.137.–
sputnikone+1
Věrný člen
13. 12. 2009   #7
-
0
-

Potom nemáš svůj JDK adresář v systémové proměnné PATH, pro řešení navrhuji obrátit se na Google... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.157.–
14. 12. 2009   #8
-
0
-

A ješte jsem nenašel příkaz který by ukládál hodnotu do proměne po entru.
Něco jako v c++ cin.get()

Děkuji za rady



K tomuhle slouží třída Scanner (balíček java.util)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.90.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý