Dobrý den.. Mám ve škole takový úkol a vůbec nevím co mám udělat. Potřebuju udělat seminární práci o čem chci, bohužel mám programování jen půl roku, takže jsme zatím dělali jen (Datove typy, vstup&vystup,Prikazy,operatory,zapis programu,pole,retezce,soubor,struktury,knihovny(jen par knihoven). To by byl asi vsechno a potreboval ybch poradit nejake tema seminarni prace, co bych s timto dokazal udelat :-).. Dekuji mnohokrat!
Fórum › C / C++
Nějaké téma :-)
co treba reseni nejakyho "hlavolamu".. jako treba mas 4 lidi, jednu baterku, totalni tmu a most, na kterej muzou maximalne 2..
jeden dokaze prejit most za 10s druhej za 20s a treti a ctvrtej za 50s .. jak ho maj poprebihat aby to vyslo v nejkratsim case? :D
(pripadne je to i zname s hasicem)
nebo kanibaly ..
nebo koza, vlk, zeli ...
To KIIV : jentak mimochodomem :) - u tohohle nikdy nevim, jestli když musí bejt na mostě aspoň jeden s baterkou, tak jestli jde aby nejpomalejší dostal baterku a mezitím přešli dva rychlejší, nebo se lidi po mostě musí pohybovat po dvojcích a ta dvojce musí jít rychle jak jde ten pomalejší člen ?? Jak to je ??
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů
Podobná vlákna
Nějaké ty příklady — založil Java začátečník
Nejake tutotialy — založil myky
Nějaké RPG ? — založil koudis
Odkázání se na nějaké ID (JavaScript) — založil Anonym
Desetiná místa + nějaké další otázky — založil redsnake
Moderátoři diskuze