Zdravím,
mám dokument, který je udělaný v ms office (asi 2003).
Já ale bohužel tento program nevlastním a nepoužívám a potřeboval bych tento dokument otevřít třeba v open officech které používám.
Je to vlastně excel tabulka která je zamknutá a je tam pár políček odemknutých pro vyplnění udajů. Tyto já potřebuji vyplnit a dokument vytisknout.
Jenže když já jej otevřu v open officech tak tabulka je rozhozená, nadpis uplně posunutý a poslední řádak taky. Ono by se to dalo možná i opravit v těch open officech, jenže to by ta tabulka nesměla být zamknutá.
Nevíte co by se s tím dalo udělat? Dá se nějak ta tabulka ve formátu z ms officu převést na formát open officu (bez chyb)?
Fórum › Software
Ms office do open office
Máš nejnovější verzi OOo? Pokud ano, tak s tím asi nic neuděláš. Maximálně si můžes stáhnout MS Excel viewer (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=C8378BF4-996C-4569-B547-75EDBD03AAF0&displaylang=en), který je zdarma a tam zkontrolovat vzhled tabulky.
nj...jenže ten Excel viewer mi to dovede jen otevřít, ale já tam potřebuji i dopsat nějaký text :(
Jedině jestli to jde, tak by možná nějak šlo ten dokument odemknout a pak ty chyby opravit.
To Návštěvník : Samozřejmě, že viewer ti umožní jen prohlížení, ale můžeš ho použít na kontrolu chyb při otevírání toho dokumentu v OOo.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů
Podobná vlákna
MVB do VBA (makro v MS Office nefunguje v Libre office) — založil Ctibor Hurda
Open Office 2.3 — založil Johny
Open Office databáze — založil remmidemmi
Pismo vo worde/open office — založil FufurR
Moderátoři diskuze