Ahoj, mám přehrávač EVOLVE trinity ... firmware je tam dost hrozný, proto jsem se rozhodl pro aktualizaci ... na stránkách evelve jsem po puldenním hledání našel firmware ( duben 2009) ...přečetl jsi návad ..4x zkontroloval ... dal tlacitko ISP(neco jako OK)
... firmware se nahral ... napsalo mi to OK .. ..počkal jsem pro jistotu ještě 2 minutky pak odpjil přístroj od PC ...zkoušel zapnout a nic. (od evolve už nikdy více i kdyby mě škrtily :)).Aktualizavat jakýkoliv firmware se mi až dso dnešního dne vždicky podařilo. Vše jsem zkontroloval a uděll podle návodu, přesto MP4 nefunguje ...
Jde nějak nahrat firmware, nebo aspon vymazat "firmware" pamet (nebo flash, nevim na čem to tam je :)) .. a nahrat znova .. všechny anrdy uvítám / i ty co radí "připajej dva kably na vstup tri na vystup a pust tam proud :))/..
S pozdravam koudis ... díky moc za všechny rady ...
Fórum › Hardware
Firmware
Zdravim, mám stejný problém.. Povedlo se ti to vyřešit? Koukám že je to starej příspevek :D :D Kdyztak mi napis na mail Deniel.v@gmail.com . Byl bych ti zavázán jinak hold Evolve 2gb Trinity poletí z okna :D
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů
Podobná vlákna
Editace firmware — založil Filip Drahoš
Problem s CDROM - chybí firmware ?? — založil koudis
Tekstor i.Beat Sweez FM - firmware mp3jky — založil bengo
Moderátoři diskuze