Neco s polem – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Neco s polem – C / C++ – Fórum – Programujte.comNeco s polem – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Hlavinka0
Návštěvník
19. 12. 2009   #1
-
0
-

ahoj, mam mensi problem nevim v cem je problem :D potrebuju deklarovat pole o predem neurcite velikosti, abych ho mohl potom v cyklu postupne zaplnovat nejak takhle

int pole[];

int a = 0;
int z;

while(){
cin >> z;
pole[a] = z;
};


aby se pri kazdem pruchodu cyklem to pole zvetsilo

predem diky za odpovedi ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.157.166.–
Reklama
Reklama
Hlavinka0
Návštěvník
19. 12. 2009   #2
-
0
-

sry zapomnel jsem na prubeznou inkrementaci 'a'

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.157.166.–
silent0
Stálý člen
19. 12. 2009   #3
-
0
-

myslis napr a+1 ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
Hlavinka0
Návštěvník
19. 12. 2009   #4
-
0
-

j

++a

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.157.166.–
Nosko0
Stálý člen
19. 12. 2009   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.37.–
Hlavinka0
Návštěvník
19. 12. 2009   #6
-
0
-

nemohl bys mi to prosim napsat ja nejak moc dobre anglicky neumim

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.157.166.–
Bald3rr0
Super člen
19. 12. 2009   #7
-
0
-

To Hlavinka :

int * pole;

pole = new int[velikost_kterou_nekde_nactes];

// Na konci programu nezapomenout na
delete [] pole

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Hlavinka0
Návštěvník
19. 12. 2009   #8
-
0
-

j dik moc :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.157.166.–
Bald3rr0
Super člen
19. 12. 2009   #9
-
0
-

To Hlavinka : Teď jsem si ještě jednou přečetl, co vlastně chceš. Pokud nechceš používat STL kontejnery, budeš muset alokovat pole o nějaké velikosti a kontrolovat při každém zapisování, jestli ti pole nepřeteče, pokud ano, tak jeho velikost zvětšit třeba 2x.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Hlavinka0
Návštěvník
19. 12. 2009   #10
-
0
-

diky ja uz se s tim nejak poperu

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.157.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 207 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý