Zamrznutí Apache – Webové servery (Apache, IIS...), .htaccess – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zamrznutí Apache – Webové servery (Apache, IIS...), .htaccess – Fórum – Programujte.comZamrznutí Apache – Webové servery (Apache, IIS...), .htaccess – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
20. 12. 2009   #1
-
0
-

Zdravím. Prosím vás, jak je možné, že Apache zamrzne? Příkaz ping na localhost funguje normálně, ale při načítání webové stránky prostě jen čeká... Žádný zacyklení v tom není, ani když chci dát F5 či jinou stránku, tak to nefunguje. Pomůže jen restart Apache. Už jsem z toho docela mimo, ani nevím co a kde hledat. Takže se spíše ptám, nesetkal jste se s tím někdo? Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
20. 12. 2009   #2
-
0
-

Stát se to může. Na jakém OS to běží? Pokud na linuxu, tak zkontroluj systémové logy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
20. 12. 2009   #3
-
0
-

Tak to nějakým záhadným způsobem dělal FireFox, pod IE se mi to nestalo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
JJetmar0
Newbie
20. 12. 2009   #4
-
0
-

Zkus promazat cache firefoxu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.196.–
Pokus při vizualizaci čtvrté dimenze: vezměte bod, natáhněte jej v přímku, zatočte ji do tvaru kružnice, zkruťte ji v kouli a tu vrhněte do prostoru. - Albert Einsteins
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
21. 12. 2009   #5
-
0
-

To JJetmar : Super, díky, už to fakčí =)
Jen dvě otázečky:
Jak to může shodit Apache? Resp. co se stalo?
Dá se cache mazat ručně bez zavření prohlížeče? Jedu na 3.6b5 a našel jsem jen možnost mazání po zavření prohlížeče (no, pořád lepší něco, než nic)

Ještě jednou díky =)

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
3. 1. 2010   #6
-
0
-

Apache se dá shodit vcelku jednoduše. Stačí nějaké divné obstrukce v php a už je dole. (stávalo se mi pravidělně, když sem programoval framework...) Apache samozřejmě muže ještě nějaké špatná extension dll - třeba xdebug.

A teď k tvému probému - pokud to opravdu bylo FF, tak mohl posílat nějaký divný hlavičky já nevím třeba pro session :D který se z toho zbláznila a shodila apache.. :D ale raděj bych po příčinách nepátral :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.27.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý