Nejjednodušší detekce nahrání stránky ? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nejjednodušší detekce nahrání stránky ? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comNejjednodušší detekce nahrání stránky ? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petroff0
Věrný člen
22. 12. 2009   #1
-
0
-

Chci nahradit kód - obsahuje 2sec prodlevu (rezerva navíc):
setTimeout( function(){opener.document.all.textareaName.value="xxxPASTExxxx"; .....} , 2000)
cyklickým testováním řekněme po 100ms
V okamžiku,kdy je stránka kompletní (popř. je načtený formulář s TextArea) přerušit cykl a provést příkaz
function cykl(T) {setTimeout( function(){ if (!TEST && T) cykl(--T)
else
{opener.document.all.textareaName.value="xxxPASTExxxx"; .....} }, 100)
cykl(20)

TEST =?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.97.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
22. 12. 2009   #2
-
0
-

nema nahodou body taky parametr onload ? predhodis tomu javascriptovou funkci a mela by byt spustena po loadu cele stranky

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
22. 12. 2009   #3
-
0
-



if(window.onLoad())
{
....
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.146.–
Petroff0
Věrný člen
23. 12. 2009   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.97.–
Petroff0
Věrný člen
23. 12. 2009   #5
-
0
-

To KIIV :
O něčem takovém jsem uvažoval, ale problém to neřeší (neznám okamžik, kdy se stránka - po reloadu - začne znovunačítat a kdy se dostane do stavu, že už existuje objekt: document.body a to je ten okamžik, kdy bych mu mohl nainstalovat ovladač onLoad. Navíc pokud by na stránce byl vlastní onload, vyrobil bych nový problém...
Já měl na mysli, zda neexistuje nějaký DOM Flag či metoda, která by hlásila fáze načítání (na IE to byl něco jako ondomready nebo tak nějak)
JINAK:
Testování typu
if (opener && opener.document && opener.document.all && opener.document.all.message) alert("Je načteno")
nefunguje (nikdy se to nespustí)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.97.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 54 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý