Onclick() – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Onclick() – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comOnclick() – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

mauricius
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
22. 12. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den, proč když dám vypsání po kliknutí na nějaký odkaz tak se to vypíše ale následně to zase zmizí? ale když tam dám akci např. při najetí na element, tak se také vykoná ale nezmizí.

Jak mám udělat, aby mi po kliknutí na element vypsání zůstalo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.25.21.–
dannyk0
Věrný člen
22. 12. 2009   #2
-
0
-

No ja teda nevim, o co se snazis, ale udalost onclick nema duvod neco vracet do puvodniho stavu. Spis bych videl chybu na strane tveho skriptu. Jestli, napis sem presneji o co se snazis a treba i kousek kodu, pak se to bude hned lepe zjistovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Petroff
~ Anonymní uživatel
349 příspěvků
1. 1. 2010   #3
-
0
-

1.Připad
<a href="nová stránka" onclick=akce>Klikni a vše co vidíš bude nahrazeno novym obsahem</a>
Je třeba zabránit, aby se provedlo načtení "nové stránky" (přepíše ti i to okno s vypisem)
Dosáhneš toho tím, že akce vrátí hodnotu FALSE.
Např. takto:
<a href="hodinovy.mp3" onclick='alert("to je muj vypis");return false'>Hodinový hotel</a>
2.Připad
Dej do href něco, co nezpůsobí načtení obsahu:
<a href="#" onclick='alert("to je muj vypis")'>Hodinový hotel</a>
<a href="Javascript:" onclick='alert("to je muj vypis")'>Hodinový hotel</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.97.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Onclick událost — založil Matouš

OnClick na obrázek — založil Starsam

Nefunguje OnClick... — založil Calvary

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý