Rozlišení obrázku z databáze – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Rozlišení obrázku z databáze – PHP – Fórum – Programujte.comRozlišení obrázku z databáze – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Míša
~ Anonymní uživatel
105 příspěvků
24. 12. 2009   #1
-
0
-

Nějak se mi nedaří najít způsob jak zjistit rozlišení obrázku, který načtu z databáze bez toho aniž bych ho ukládal "na disk" a pak na něj použil GetImageSize funkci PHP.

Nevíte jak na to? Děkuji :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
24. 12. 2009   #2
-
0
-

No bud si to napises sam ten algoritmus (vetsina formatu to ma v hlavicce), nebo nejlepsi mas si ukladat velikost primo do db nebo pouzit externi funkci (viz GetImageSize - nevim, proc vadi).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Míša
~ Anonymní uživatel
105 příspěvků
24. 12. 2009   #3
-
0
-

To dannyk : GetImageSize mi nevyhovuje protože jako parametr potřebuje cestu k souboru, ale já mám z databáze načtený obrázek a musel bych ho uložit na disk abych na něho mohl použít GetImageSIze co já vím... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
KIIV+42
God of flame
24. 12. 2009   #4
-
0
-

pro php sem pouzival ulozeni rozmeru do databaze..
v perlu se dal ziskat rozmer i z dat nactenych v promenne primo..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
dannyk0
Věrný člen
24. 12. 2009   #5
-
0
-

2 Míša: Aha, to jsem nevedel, tu by pak leda slo udelat, ze by sis ten obrazek nacetl a ulozil do docasneho souboru, na ktery by jsi aplikoval tu GetImageSize, ale prijde mi to jako skrabat se levou rukou za pravym uchem. Opravdu mas lepsi si tu velikost primo ukladat do db, jak navrhuju ja a KIIV.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Míša
~ Anonymní uživatel
105 příspěvků
24. 12. 2009   #6
-
0
-

To dannyk : Asi budu muset, děkuju za rady, šlo mi právě jen o to jestli to třeba nejde přímo z proměnné... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 81 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý