Zdravím, chtěl bych se zeptat, kdo z vás zkoušel už Chromium od Google. Já osobně ne, protože jsem se nemohl přihlásit :)...
Fórum › Offtopic
Google Chrom OS (Chromium) - jak jste na tom?
no já jsem měl tu čest, ale přijde mi to jako rozšírený Chrome (prohlížeč). Myslím, že pro netbooky tento systém bude mít využití, ale pro práci na normálním notebooku nebo desktopu si ho (zatím) neumím představit
Taky jsem Chromium OS zkoušel na netbooku (jen tak letmo prolétl), vypadá velice zajímavě. Nastartuje za pár vteřin, ale opravdu to není o moc víc než internetový prohlížeč rozdělen na části dle aplikací (tj. když tam máš aplikaci např. pro GMail, tak ta je představena dalším okýnkem internetového prohlížeče). Tahle raná verze také nemá příliš mnoho možností nastavení a chytla se jenom přes ethernet, wifina nefunguje - nedá se pak přihlásit :). Já si to klidně dokážu představit jako primární OS na nějakém internetovém terminálu, úplně to naplňuje význam slova netbook. Uvidíme časem, jak se tenhle koncept uchytí.
Zkoušel jsem, ale moc nadšenej nejsem. Ve VirtualBoxu to bylo neskutečně pomalé. A moc tam toho nefungovalo. Uvidím až bude nějaká finální verze, ale to co sem zatím viděl mě nenadchlo.
To tanned88 : Pro přihlášení bez G-účtu použij
login: chronos
heslo: password
To Ace McIntosh :
Tak jn, kdo by tusil ze WiFi se libit nebude.. Jinak, taky bych rekl, ze zatim je to jaksi nevyuzitelny. Hlavne diky lokalizaci atp..
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
21.3. Den D. Tak jak jsme na tom? :) přijímačky... — založil Tokan
Jak by jste řešili? — založil Radon
Jak jste začali programovat — založil Max
Jak by jste pojmenovali zlehčenou odnož Pythonu? — založil Dany0
Zajímavá programátorská úloha - jak jste dobří? — založil Qwerty