Zdrojový kód – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zdrojový kód – PHP – Fórum – Programujte.comZdrojový kód – PHP – Fórum – Programujte.com

 

jurinecko
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
26. 12. 2009   #1
-
0
-

Ako by sa dalo urobiť niečo tekéto:
Užívateľovi sa zobrazí na stránke input do ktorého zadá url dresu a po odoslaní sa mu zobrazí zdrojový kód tejto stránky.Viem že sa to dá jednoducho zobraziť pomocou prehliadača, ale ja potrebujem ten kód uložiť do premenej a následne z neho vytiahnuť konrétne údaje. Jedná sa o údaje z CSFD.cz, nikde nemôžem nájsť nejaký grabber.
Na sťahovanie údajov z imdb.com sú nejaké skripty a aj triedy,ale CSFD nic.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.134.–
bukaj_0010
Věrný člen
26. 12. 2009   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.128.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
26. 12. 2009   #3
-
0
-

Lol good na hacking :D...takto sa môžeš hrabať v kóde aj veľkým portálom :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.173.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
26. 12. 2009   #4
-
0
-

To Anonymní uživatel : Nemůžeš, dostaneš pouze HTML kód. K php kódu se nedostaneš (pokud teda nemají na serveru bezpečnostní díru).

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
jurinecko
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
27. 12. 2009   #5
-
0
-

Vďaka za odpovede, mne stačí zobraziť html kód a z toho si už vytiahnem dáta, ktoré potrebujem.
Stačí mi aby som sa dostal automaticky ku kódu napr.:

http://www.csfd.cz/film/257580-2-bobule-2bobule/

a z toho si už vytiahnem dáta ako sú názov,popis atď.

To bukaj_001 : dik za typy,ale akosi sa mi to nepodarilo rozchodiť, vždy som presiahol cas prehliadača na zobrazenie

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.134.–
bukaj_0010
Věrný člen
27. 12. 2009   #6
-
0
-

jurinecko
ale akosi sa mi to nepodarilo rozchodiť, vždy som presiahol cas prehliadača na zobrazenie
Bez kódu, který jsi použil těžko říct. Je divné, že by se CSFD nechtělo načíst, ale můžeš zkusit přidat timeouty -- u fsockopen() je to jeden z parametrů funkce (viz dokumentace), u fopen() a spol. se dají využít kontexty[1, 2], u cURL se to nastavuje pomocí curl_setopt()[3] (hledej CURLOPT_CONNECTTIMEOUT).

[1] http://php.net/stream_context_create
[2] http://www.php.net/manual/en/context.http.php
[3] http://php.net/curl_setopt

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.128.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
jurinecko
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
27. 12. 2009   #7
-
0
-

To bukaj_001 : Neviem či je to možne,ale niekde som videl že tieto funkcie môžu byť blokované. Napr. includnuť tu stránku nie možné.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.134.–
jurinecko
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
27. 12. 2009   #8
-
0
-

Takže napríklad toto funguje:



<?php
// For PHP 5 and up
$handle = fopen("subor.txt", "rb");
$contents = stream_get_contents($handle);
fclose($handle);
echo $contents;
?>


ale takto mi to vôbec nejde:


<?php
// For PHP 5 and up
$handle = fopen("http://www.csfd.cz/film/257580-2-bobule-2bobule/", "rb");
$contents = stream_get_contents($handle);
fclose($handle);
echo $contents;
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.134.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
27. 12. 2009   #9
-
0
-

jestli to nebude tím, že http://www.csfd.cz/film/257580-2-bobule-2bobule/ není soubor a je to "přesměrování" přes mod_rewrite

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
jurinecko
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
27. 12. 2009   #10
-
0
-

To crAzY^ : To môže byť, ale mne by to stačilo keby sa mi podarilo túto stránku načítať do nejakeho rámu a potom ju odoslať do textového súboru z ktorého by som si vytiahol údaje, ktoré potrebujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.134.–
marioff0
Expert
27. 12. 2009   #11
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
27. 12. 2009   #12
-
0
-

To marioff : Už som skúšal všetky možnosti čo mi napísal bukaj_001 :

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.134.–
marioff0
Expert
27. 12. 2009   #13
-
0
-

ale neskusal ! vsetko sa da, len treba chciet, mne to napr. pomocou cURL slape...

$ch = curl_init();

curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://www.csfd.cz/film/257580-2-bobule-2bobule/");
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, false);
$fp = @fopen("obsah.txt", "w");
curl_setopt($ch, CURLOPT_FILE, $fp);
curl_exec($ch);
curl_close($ch);


v obsah.txt mas zdrojak stranky....

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
bukaj_0010
Věrný člen
27. 12. 2009   #14
-
0
-

jurinecko
Na začátek každého skriptu dej:

<?php

error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 'On');


A vsadím se, že to vypíše nějaké chyby. A jestli to nevypíše ani chyby, ani obsah požadované stránky, tak bych se hodně divil.

crAzY^
jestli to nebude tím, že http://www.csfd.cz/film/257580-2-bobule-2bobule/ není soubor a je to "přesměrování" přes mod_rewrite
Blbost. Jak je požadavek zpracováván na serveru toho, od koho chceme data dostat, je naprosto nepodstatné.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.128.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
27. 12. 2009   #15
-
0
-

To marioff : Takže skript prebehne bez chyby, súbor vytvorený,ale nič v ňom.Možno viem kde by mohla byť chyba, momentálne som pripojený na nete, ktorý ide cez proxy, myslím si že by mohol byť problém v tom.
Doma skúsim znova.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.134.–
28. 12. 2009   #16
-
0
-

Ďakujem všetkým za rady, funguje to, problém bol asi v tom proxy.
Ešte raz vďaka

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.49.–
28. 12. 2009   #17
-
0
-

Ešte niečo, mám ten kód uložený v súbore, dajú sa z toho kódu ešte pred uložením do súboru odfiltrovať všetky hmtl značky, tak aby mi zostal iba čistý text bez formátovania?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.49.–
ahoj444
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 2. 2010   #18
-
0
-

Ja to robim tiež cez curl ale neukladam obsah do zložky ale do premennej s ktorej potom potrebny obsah odfiltrujem .
ja mam zas problém odfiltrovat odkaz na obrazok v zdrojaku.A ešte pomocka nazáver nauč sa regexp ak chces nieco stoho odfiltrovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.58.–
Jirka
~ Anonymní uživatel
305 příspěvků
12. 2. 2010   #19
-
0
-

Zdravím, také jsem si chtěl udělat takovou malou domaci filmotéku a také jsem hledal a hledal, až jsem narazil na skvělou VideoDB (http://www.videodb.net/blog/). V ní je plugin pro vytažení infromací o filmu z imdb.com.

Když to na směruješ na csfd.cz a trochu upravíš, tak máš základní data o filmu linky na fotečky herců apod. a vše v databázi.

Zdravím

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.208.55.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Zdrojovy kod — založil Ondřej Šplíchal

Zdrojový kód — založil Tomáš

Hra 15 - zdrojový kód — založil PROBLEM

Zdrojový kód Flash Playeru — založil mrtommy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý