Ako loadovat vyexportovanu triedu? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ako loadovat vyexportovanu triedu? – C / C++ – Fórum – Programujte.comAko loadovat vyexportovanu triedu? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
26. 12. 2009   #1
-
0
-

Cawte kamosi, mam otazku, mam DLL s vyexportovanou triedou:



class __declspec(dllexport) MojaTrieda
{
public:
MojaTrieda();
//...
};


Ako zavolat triedu v programe? Kniznicu mam naloadovanu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.173.–
Reklama
Reklama
TooM70
Newbie
26. 12. 2009   #2
-
0
-

Pokud myslis staticky, tak staci naincludovat ten hlavickovy soubor s tridou a pak ji normalne muzes pouzivat (musis mit ale v projektu specifikovanou cestu k lib knihovne)..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
28. 12. 2009   #3
-
0
-

a dynamicky?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.156.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
29. 12. 2009   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 91 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý