Retezec v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Retezec v C – C / C++ – Fórum – Programujte.comRetezec v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Vojta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
27. 12. 2009   #1
-
0
-

Dobry vecer,

Potreboval bych poradit jak dynamicky alokovat pamet pro retezec v C tak, aby mohl uzivat na vyzvani zadat v programu skrze f-ci scanf libovolne dlouhy text ktery by byl zakonce nulovym znakem. Dekuji za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.3.–
Reklama
Reklama
Bald3rr0
Super člen
27. 12. 2009   #2
-
0
-

To Vojta : Napadá mě akorát načítat vstup po znaku pomocí fgets a pokud by hrozilo, že buffer přeteče, zvětšit ho třeba 2x pomocí realloc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
ondra.holub+1
Stálý člen
30. 12. 2009   #3
-
0
-

To Bald3rr : Ano, jenom bych dodal, že je zbytečné to načítat po 1 znaku, funkcí fgets lze rovnou načíst více znaků.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.160.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
30. 12. 2009   #4
-
0
-

na toto sluzi funkcia getline (rtfm)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.118.98.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
31. 12. 2009   #5
-
0
-

To Anonymní uživatel : to je C++ funkce

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
1. 1. 2010   #6
-
0
-

To crAzY^ : nie, nie je (ale ano, existuje aj C++ verzia so stringo z STL). RTFM

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.118.98.–
m->29+6
Super člen
4. 1. 2010   #7
-
0
-

Táto funkcia, je ale neštandardná: Both getline() and getdelim() are GNU extensions. They are available since libc 4.6.27.
Keď už odporúčaš čítať manuály, tak by si ich aspoň sám mohol čítať poriadne.

fgets() + realloc() je dobrá voľba.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.208.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

Podobná vlákna

Retezec — založil Hlavinka

Řetězec — založil Clin

Retězec — založil griddlecake

Řetězec -> integer — založil Ondřej

Retezec string — založil Hlavinka

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý