[C#] Jak udělat stalý obrázek v scrollbaru ? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

[C#] Jak udělat stalý obrázek v scrollbaru ? – .NET – Fórum – Programujte.com[C#] Jak udělat stalý obrázek v scrollbaru ? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Zuben0
Stálý člen
27. 12. 2009   #1
-
0
-

DObrý den , potřeboval bych pomoct. dělám launcher a máji tam být novinky co napíšu na webu. na webu ale mám že je obrázek a text v scrollbaru a když pohybuji tak obrázek je stále na stejném mistě nic se s ním nedje , ale když ho jakoby vložím do programu tak je tam ten obrázek , ale jak pohybuju tak obrázek se pohybuje taky.

index.php

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
<title></title>
<style type="text/css"><!--
body {scrollbar-3dlight-color:white;
scrollbar-arrow-color:black;
scrollbar-track-color:silver;
scrollbar-darkshadow-color:gray;
scrollbar-face-color:white;
scrollbar-highlight-color:white;
scrollbar-shadow-color:white;
background-image: url("1.png");
}
div {
background-image: url("pozadi1.bmp");
background-repeat: no-repeat;
z-index: -1;
}
--></style>
</head>
<body>

<div style="position: absolute; width: 393px; height: 299px;
overflow-y: scroll;margin-top: -17px; left: 0px;">

<p>Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer tellus eget pretium risus nunc.
Purus nunc ipsum Ut semper tellus habitant
eget et facilisi congue. Quis nunc malesuada et gravida diam semper dui odio
odio interdum. Quis Nullam lorem Nulla semper
Curabitur libero ligula vitae non adipiscing. Lacus Vivamus pede Ut feugiat
Curabitur Sed habitasse Suspendisse lacus vitae.
Phasellus felis tempus.</p>
<p>Leo congue enim amet Sed consectetuer dis justo Sed Vestibulum at.
Ac rhoncus justo ante adipiscing velit lobortis
gravida Pellentesque et Curabitur. At ante wisi Nam ut interdum Curabitur et
et semper ante. Non tempor leo porta dolor
semper at quis elit Aenean neque. Lobortis elit Morbi enim pellentesque justo
pretium orci odio nunc Sed. Sagittis pellentesque
quis elit Pellentesque turpis et euismod.</p>
</div>
</body>

</html>


Program :
            // webBrowser1

//
this.webBrowser1.Location = new System.Drawing.Point(253, 273);
this.webBrowser1.MinimumSize = new System.Drawing.Size(20, 20);
this.webBrowser1.Name = "webBrowser1";
this.webBrowser1.ScriptErrorsSuppressed = true;
this.webBrowser1.ScrollBarsEnabled = false;
this.webBrowser1.Size = new System.Drawing.Size(396, 301);
this.webBrowser1.TabIndex = 6;
this.webBrowser1.TabStop = false;
this.webBrowser1.Url = new System.Uri("http://5.184.94.215/
wow-3-2-2/index.php", System.UriKind.Absolute);
this.webBrowser1.DocumentCompleted += new
System.Windows.Forms.WebBrowserDocumentCompletedEventHandler
(this.webBrowser1_DocumentCompleted);


Moc díky

Nešlo by udělat že by jen našlo ten text a vypsalo ho ? díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.213.–
Reklama
Reklama
SeraphCZ0
Stálý člen
28. 12. 2009   #2
-
0
-

A není problém v tom že Internet Explorer neumi position:absolute? Samozdřejmě že by text šel vytáhnout chce to jen projet to XML parserem nebo použít regulární výrazy cojávím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
Zuben0
Stálý člen
28. 12. 2009   #3
-
0
-

Cmokrát díky. Vyřešeno

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.213.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 123 hostů

Podobná vlákna

Jak to udělat — založil Dave

Jak udělat aplikaci? — založil Jakub

Jak udělat archiv — založil Jabbo_Hutt

Jak udělat materiál — založil Danny

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý