Vytvoril som jednoduchu aplikaciu WPF v C# 2008 Express edition, tato aplikacia sa mi skompilovala s priponou xbap. Aplikacia sa spusta v Internet Explorer. Je tato aplikacia aplikaciou Silverlightu? Da sa umiestnit na webovu stranku? Ak ano, tak ako? Pojde to aj v inom prehliadaci ako IE?
Dakujem za odpoved.
Fórum › .NET
WPF Browser aplication
Vložit XBAP (XAML Browser Application) do HTML není problém, taková aplikace v .NET 3.0 běží jen v IE, od verze 3.5 (možná až se SP1?) i ve Firefoxu, nevím jak v ostatních prohlížečích.
A pokud teda vím, tak XBAP nemůžeš přímo vložit do HTML, jde to jenom pomocí rámců:
<iframe src="http//.../blabla.xbap" width="300" height="300" />
To Tomas : Ne, není to Silverlight aplikace.
XBAP je WPF aplikace běžící v prohlížeči bez nutnosti instalace, která ke svému běhu vyžaduje nainstalovaný .NET Framework na straně klienta. Samotný plug-in, který využívá NPAPI (resp. to tak vypadá), by měl být dostupný ve většině prohlížečů, ale 100% stabilní je asi jen v IE a FF. V Opeře mi to stejně jako Silverlight buď vůbec nefunguje a nebo to padá.
To djanosik : No ja mam OS WinXP+SP2, NET framework 3.5 a ta aplikacia mi bezi len pod IE (mam 7cku) v FF mi to vzdy vyhodi ponuku v com chcem ten subor otvorit...
To Anonymní uživatel : To napovídá, že o tom pluginu asi neví.
Mě to nejde ani v FF.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
VS EE 2008 nepodporuje WPF Browser aplication?... — založil Mega.Lama
Vlastni browser hra — založil haji
Web Browser v javě. — založil richard.zavodny
Predelani browser hry — založil haji