2x include v subore – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

2x include v subore – PHP – Fórum – Programujte.com2x include v subore – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomas444
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
30. 12. 2009   #1
-
0
-

čaute, chcem si spraviť jeden vlastný script ale mám takýto problém, keď dam includovanie jedného php suboru, nazvime ho php1.php, zobrazim ho funkciou echo $zobraz; a nižšie chcem použiť include súboru php2.php a zobraziť ho funkciou $zobraz2, ale mám takýto problém: $zobraz2 nefunguje pretože sa snaží čerpať info z prvého includu a chcel by som vedieť či nejde urobiť v php nejaká podmienka, alebo sekcia ktorej by sa tá funkcia týkala, vopred ďakujem za odpovede

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.229.–
Reklama
Reklama
Tomas444
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
30. 12. 2009   #2
-
0
-

nakreslim to obrazne:
---------------------------------------------------------------
tu zacina vycuc z php1.php
$funkcia
---------------------------------------------------------------koniec sekcie php1.php
---------------------------------------------------------------
zaciatok php2.php
$funkcia2
---------------------------------------------------------------koniec sekcia php1.php

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.229.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
30. 12. 2009   #3
-
0
-

Stačí ty data ukládat do různých proměnných, pak by neměl být problém. Jinak by bylo vhodné sem dát ukázku toho skriptu, protože ten popis je dost nejasný.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
polonium0
Návštěvník
30. 12. 2009   #4
-
0
-

Ty vlaste potrebujes inkludovat jisty soubor, ktery obsahuje jinou funkci pomoci funkce do druheho souboru ??

1.php

function includuj(){
include "2.php";
}

2.php

function funguj(){
//... cokoliv
}

Asi te sklamu ale to nelze. Ptze by jsi tim vytvoril toto:
function includuj(){

function funguj(){
//... cokoliv
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.161.153.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 66 hostů

Podobná vlákna

Posun v textovom súbore — založil gaben

Css v externom subore — založil Onsi

Link v .bat súbore — založil dusan0611

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý