Hledám nějaký tutoriál na OpenGL v Nehe mám problém chybí mi tam glaux knihovna a nejdou kvůli tomu loadovat textury.Na rootu jsem si našel tutoriály ale bohužel vadí mi tam ,že když pustim program pustí se spolu s konzolí kdyby měl někdo nejaký nápad jak to napravit byl bych rád protože je to tam vše detailně popsané než na Nehe.Takže hledám nejakě tutoriály popřípadě vyřešení problemů nahoře díky:)
Fórum › C / C++
Pomoc prosim
To Anonymní uživatel : Pokud používáš dev-cpp, tak si vytvoř projekt (soubor - nový - projekt) a vyber záložku multimedia. Něco tam vyber a vytvoř ten projekt. Případně si přím opřes prodtředí zjisti updaty a stáhni si potřebné knihovny. V jiném prostředí nevím...
Anonymní uživatel napsal:
Na rootu jsem si našel tutoriály ale bohužel vadí mi tam ,že když pustim program pustí se spolu s konzolí kdyby měl někdo nejaký nápad jak to napravit byl bych rád protože je to tam vše detailně popsané než na Nehe.
spusti ti s konzolou pri spustani cez editor (resp. kompiluj a spust) alebo aj ked spustis cez file system?
Obojí zkompiluji pustim pusti se konzole a program když vypnu konzoli vypne to program v dev c++ to už nedělá reinstaloval sem to a nainstaloval jsem balíček pro glut a bez konzole.Jenže radši bych právě visual studio tam to dělá pořád
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Pomoc.... nějaká chybka prosím pomoc - více v podrobném popisu — založil tkstudent
Prosim o pomoc — založil bbeni
C / C++ → Prosim pomoc — založil Nory
Prosím pomoc — založil Matej
Prosím pomoc — založil Michal
Moderátoři diskuze