Poradte pls se stylem – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Poradte pls se stylem – CSS – Fórum – Programujte.comPoradte pls se stylem – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Luk0
Duch
15. 10. 2006   #1
-
0
-

udelal sem si stranku a dal sem ji na xhosting jenze kuli tomu ze xhosting bude k 30 rijnu rusit freehostingy tak sem stranku presunul na freehostingovy server www.ic.cz link na tu stranku je http://radimovipullitry.hustej.net na x hosting je link http://radimovipullitry.xhosting.cz
do stranek sem si vlozil javascript s rotaci obrazku na x hostingu je ta rotace celkem v poradku ve vsech rozlisenich ale na ic je ta rotace posuna do jiniho mista nez ma bejt kdyz puziju vetsi rozliseni.

.rotace {

position: absolute;
width: 160px;
height: 245px;
top: 240px;
left: 815px;
font: bold normal 12px Verdana;
color: black;

}
tohle je ten styl kterym je to umisteny tam kde to ma bejt.poradte mi nak jednoduse co s tim.
v rozliseni 1024*768 by to melo jet v pohode ale kdyz pouziju rozliseni 1600*1200 tak je to soupli do leva a vubec newim proc na x hotingu jsem tenhle problem nemel i kdyz stranky jsou identicke.diky vsem co se budou snazit pomoct.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
15. 10. 2006   #2
-
0
-

neni to tim panelem, ktery tam IC vklada?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Luk0
Duch
22. 10. 2006   #3
-
0
-

Newim je to mozny ja se zas tak v tom nevyznam ale chtel bych se toho zbavit protoze to dela hroznej bordel

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
22. 10. 2006   #4
-
0
-

Zjisti si velikost toho panelu a pricti ji k tebou zadanym udajum

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Luk0
Duch
26. 10. 2006   #5
-
0
-

jenze to mi nepomuze leda ze by semi to hejbalo nahoru dolu ale hejbe se to zpreve doleva podle roziliseni a ta lista je zvrchu a od zhora je to OK jen zleva je to fuj

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ProgDan0
Stálý člen
28. 10. 2006   #6
-
0
-

Tak zkus pou??t plovouc? prvky:

Do CSS dej tohle:



.levastrana {
float: left;
width: 250px;
}
.pravastrana {
float: right;
width: 150px;
}



a HTML k?d bude vypadat n?jak takto:


<div class="levastrana">
V?tejte na m?ch....blabla
</div>
<div class="pravastrana">
<a href="http://interval.cz" onclick="return poslat();">
<img name="obraz" src="http//radimovipullitry.hustej.net/back/a.gif" border="0" width="160" height="245"></a>


Jinak nechci rejpat, ale moc HTML validn? ten tvuj web neni...t?eba: m?? tam n?kolikr?t tag </html> a </body>, nev?imnul sem si tagu <body> (mo?n? sem ho ale p?ehl?d tak sry jestli tam je) a dal?? nesmysly....zkus se nejd??v mrknou t?eba na www.jakpsatweb.cz...takhle se ani moc nedivim ?e ti to blbne.... :)

A je?t? si neodpustim jedno rejpnut?: nem?lo by n?hodou bejt Radimovy p?llitry?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
Luk0
Duch
8. 11. 2006   #7
-
0
-

ProgDan píše:#
# Tak zkus použít plovoucí prvky:#
##
#Do CSS dej tohle:#
#

#
#.levastrana {#
# float: left;#
# width: 250px;#
#}#
#.pravastrana {#
# float: right;#
# width: 150px;#
#}#
##
#
#
##
#a HTML kód bude vypadat nějak takto:#
#
#
#<div class="levastrana">#
# Vítejte na mých....blabla#
#</div>#
#<div class="pravastrana">#
# <a href="http://interval.cz" onclick="return poslat();">#
#<img name="obraz" src="http//radimovipullitry.hustej.net/back/a.gif" border="0" width="160" height="245"></a>#
#
#
##
#Jinak nechci rejpat, ale moc HTML validní ten tvuj web neni...třeba: máš tam několikrát tag </html> a </body>, nevšimnul sem si tagu <body> (možná sem ho ale přehléd tak sry jestli tam je) a další nesmysly....zkus se nejdřív mrknou třeba na www.jakpsatweb.cz...takhle se ani moc nedivim že ti to blbne.... :)#
##
#A ještě si neodpustim jedno rejpnutí: nemělo by náhodou bejt Radimovy půllitry?


toje tam naschval

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zdeněk Haták0
Věrný člen
30. 11. 2006   #8
-
0
-

jen aby, většina chyb co člověk udělá, tak o nich říká že jsou schválně..
:D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
(x)HTML & CSS kodér webových stránek → http://manq.name
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

PLS Poradte — založil Pacik

Poraďte pls — založil DEAS

Pls poraďte — založil DEAS

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý