[C#] Vypis dat z while do c# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

[C#] Vypis dat z while do c# – .NET – Fórum – Programujte.com[C#] Vypis dat z while do c# – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
gledy0
Duch
2. 1. 2010   #1
-
0
-

Zdravim, potreboval bych vypsat data z while primo do C# programu. Zacal jsem to delat pres webbrowser, tzn tou nejjednoduzsi cestou, ale prece jen to chci zlepsovat, data jsem zatim vytahl jen pres PHP, ale jde to i pres C# ?

Predem diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.48.–
Reklama
Reklama
gledy0
Duch
2. 1. 2010   #2
-
0
-

sry za dbl post :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.48.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
2. 1. 2010   #3
-
0
-

Nějak nechápu na co se ptáš. Z jakého while ty data taháš a do jakého programu je chceš dostat? Zkus to popsat srozumitelněji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
gledy0
Duch
2. 1. 2010   #4
-
0
-

tak pomoci while taham data ze serveru (herniho) "priklad: Nazev - Pocet hracu - Ping - Pripojit" to momentalne taham pres PHP a v C# mam program, kterym to loaduji pres webbrowser, ale jak sjem rekl, chci to vylepsit a tak se ptam, jestli to jde udelat i bez toho webbrowseru :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.48.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
2. 1. 2010   #5
-
0
-

To gledy : jde

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
gledy0
Duch
2. 1. 2010   #6
-
0
-

super a jak ? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.48.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
2. 1. 2010   #7
-
0
-

Ptal ses jen jestli to jde :-)

Např. to můžeš z php odesílat ve formě XML a to potom v C# zpracovat. Data stáhneš pomocí jakékoliv knihovny, která zvládá http. Můžeš třeba použít System.Net (HTTPWebRequest a HTTPWebResponse), ale samozřejmě najdeš i schopnější nástroje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 67 hostů

Podobná vlákna

[C#] Vypis dat z while do c# — založil gledy

Výpis dat — založil Crasher

Výpis z dat Listview — založil bernie

Výpis dat ze soubor — založil MaxDJs

Vypis dat z tabulky — založil Bloudy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý