Ahoj, mám problém s výstupem dat do monitoru. Když zapnu počítač, tak normálně běží, ale monitor se prostě nerozsvítí. Zkoušel jsem snad všechno. Zkoušel jsem tam dát jinou grafickou kartu, jiný harddisk, měnil jsem RAMky, ale nic z toho nepomohlo. Monitor jsem zkoušel zapojovat do všech konektorů, které na základní desce/grafických kartách byly. Zajímavé na tom je, že to přestalo fungovat z ničeho nic po vypnutí a zapnutí PC. Nevíte někdo, jak bych to mohl vyřešit?
Fórum › Hardware
Nejde signal do monitoru
Dostaneš se do BIOSu?
EDIT: Zkus tam připojit drátovou klávesnici, id. PS2 ne USB ta by ti měla umožnit vstupu do BIOSu. Přes bezdrát to asi nepůjde.
To z_moravec : Monitor se vůbec nezapne, takže i kdybych se tam dostal, tak to nezjistím. Napadlo mě, že by mohl být vadný kabel, tak si dnes zkusím od kamaráda půjčit jeho a zkusím ho zapojit. Jestli ani to nepomůže, tak už nevím :(
Mám podobný problém a koukám, že se mi vůbec netočí větrák na North Bridge. Může to mít souvislost s NO SIGNAL hláškou na monitoru? :D
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté
Podobná vlákna
Signál ze zvukové karty — založil BlackHole
Nulovy signal na LTE — založil alanwaston
Obrazovka monitoru — založil Tomanek1
Připojení 3 monitorů — založil Jan Veselý
SIGnal Floating Point Error — založil SamuelKo
Moderátoři diskuze