Scanline v Turbo C++ 2006 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Scanline v Turbo C++ 2006 – C / C++ – Fórum – Programujte.comScanline v Turbo C++ 2006 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomas
~ Anonymní uživatel
511 příspěvků
5. 1. 2010   #1
-
0
-

Nevedeli by ste mi sem prosim napisat jednoduchy program ako sa pristupuje k danemu pixelu cez funkciu scanline ?
A este jedna otazka. Aky je rozdiel vo vykone aplikacie napisanej v C++ Builderi a C# + WinForms ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.128.–
Reklama
Reklama
sputnikone+1
Věrný člen
5. 1. 2010   #2
-
0
-

C++ bude lehce rychlejší, ale většinou ne o moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.53.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
8. 1. 2010   #3
-
0
-



Graphics::TBitmap *pBitmap = new Graphics::TBitmap();
Byte *pLine;

pBitmap->LoadFromFile("neco.bmp ");

for (int radek = 0; radek < pBitmap->Height; radek++) {
pLine = pBitmap->ScanLine[radek];

for (int sloupec = 0; sloupec < pBitmap->Width; sloupec++)
// pristup k pixelum
pLine[sloupec] = (Byte)radek;
}

delete pBitmap;

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 103 hostů

Podobná vlákna

Turbo pascal? — založil to_jsem_ja

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý