Ahoj,
nedávno jsem dělal pro kamaráda program na práci s jednou databází. Zabralo mi to docela dlouho, ale teď nejsem schopný přesvědčit .jar soubor, aby se spustil na jakémkoliv jiném počítači než na mém.. Nejdřív mi vždycky vyhazoval hlášku, že nebyla nalezená main class (v manifestu určitě byla nastavená správně), přes to jsem se dostal změnou verze jdk zdrojových kódu z verze 6 na verzi 5. všechno to vypadalo na mém pc v pořádku, ale jakmile jsem ho zkusil spustit jinde tak se pro změnu přestal fungovat úplně.. (už nenapíše chybovou hlášku, ale ani nezačne nic dělat - dokonce se ani nespustí nový proces ve správci úloh). Zkoušel jsem to vyřešit nástroji jako jsmooth a jar2exe, které mají podle všeho vygenerovat exe soubor, který se o spuštění jar na windows pod správnou verzí jre postarají. nicméně problém se vůbec nezměnil.. netušíte někdo čím by to mohlo být? Moc díky za jakoukoliv radu.
Fórum › Java
Program nefunguje na jiných počítačích
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů
Podobná vlákna
Nefunguje program — založil dragon124
Program nefunguje — založil dragon124
Sestavený program nefunguje — založil Jelec
Nefunguje program (Céčko) — založil Tadeáš Abraham
Jednoduchý program - proč mi nefunguje? — založil knuspi
Moderátoři diskuze