Nahrazení znaku v byte poli – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nahrazení znaku v byte poli – Java – Fórum – Programujte.comNahrazení znaku v byte poli – Java – Fórum – Programujte.com

 

trambo
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
17. 1. 2010   #1
-
0
-

Zdravím,

zasekl jsem se u zdánlivě banálního problému: Mám načtený soubor do byte pole a nyní tam potřebuju naradit pár znaků nulami. Napadlo mě tedy řešení cyklem, ale ať to zkouším, jak to zkouším, vždy mi to nahradí všechny. (jde o metodu, která načte odpovědi z txt souboru a pokud tam bude něco jiného, než a,b,c,d, tak to nahradí nulou).
Asi to bude jenom nějaká blbost, ale už jsem nad tím strávil pár hodin (google apod) a pořád nevím ...

díky za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.7.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
17. 1. 2010   #2
-
0
-

resitelum by taky mohlo pomoci hodit sem kus kodu

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
trambo
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
17. 1. 2010   #3
-
0
-

jasně, zapomněl jsem na to :)

for (int i = 0; i < vstup.length; i++) {

if (vstup[i] != 97 || vstup[i] != 98 || vstup[i] != 99 || vstup[i] != 100) {
vstup[i] = '0'; //nahrazeni jineho znaku nulou

}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.7.–
trambo
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
17. 1. 2010   #4
-
0
-

jak jsem to sem kopiroval, tam me to uhodilo do oci --> v te podmince nesmi byt OR ale AND .... to jsem blb

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.7.–
jinaq
~ Anonymní uživatel
31 příspěvků
17. 1. 2010   #5
-
0
-

Tento výraz

(vstup[i] != 97 || vstup[i] != 98 || vstup[i] != 99 || vstup[i] != 100)


je vždycky pravdivý, protože aspoň jednomu číslu se opravdu rovnat nebude... zkus nahradit || za toto &&

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.102.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý