Unrealscript – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Unrealscript – C / C++ – Fórum – Programujte.comUnrealscript – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Wolfkiller0
Newbie
19. 1. 2010   #1
-
0
-

Cawte mohol by niekto napisat nejake supr clanky o tomto programovacom jazyku od zakladov? Diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.202.–
Quiark0
Věrný člen
19. 1. 2010   #2
-
0
-

Hledej na Unreal Develoer Network.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.170.48.–
Wolfkiller0
Newbie
20. 1. 2010   #3
-
0
-

no niečo viem po anglicky ale urcite by som to nepochopil spravne. A este nieco: Cisto teoreticky ked by som chcel vytvorit nieco podobne ako mass effect tak cim mam zacat co mam ako prve naprogramovat ? Menu ? Alebo co .....? Pls potrebujem nejaky dobry clanok o unrealscripte. Programovanie v nom je rovnake ako v C++ ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.202.–
yaqwsx+9
Posthunter
20. 1. 2010   #4
-
0
-

To Wolfkiller : Ou. K tomu se nedá říct nic jiného.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.69.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Wolfkiller0
Newbie
20. 1. 2010   #5
-
0
-

Ja nechcem Ou. Ja chcem odpovede, ked na tieto moje otazky nevies odpovedat tak drz ....... .

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.202.–
SeraphCZ0
Stálý člen
20. 1. 2010   #6
-
0
-

Já se obávám že informace k tomuto tématu najdeš opravdu zatim jen v angličtině. Ale jednu věc se odnauč: otevírat si hubu na lidi kor když tady máš jen 8 přízpěvků. Takovejch co chtěly programovat Mass Efect, World of Warcraft, Doom 3 aj. už tu bylo...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
Wolfkiller0
Newbie
20. 1. 2010   #7
-
0
-

Ja viem, ze je to strasne tazke. Ale musim sa odniekadial naucit. Povedzte my pls co mam spravit ako prve? Takto sa spytam , vyzna sa tu niekto v UDK a v Unrealscript ? A ked ano tak viete, ze ked stiahneme UDk tak je knej jedna hra a na tu hru mam robit tu vlastnu alebo nejak inak zacat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.202.–
Quiark0
Věrný člen
20. 1. 2010   #8
-
0
-

Neznám žádný článek o unrealscriptu v češtině/slovenčině, je docela možné, že žádný neexistuje. Zkoušel jsem i googlit. Takže nezbývá než přelouskat tu angličtinu.

Kde začít? To přece vůbec není podstatné ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.170.48.–
Wolfkiller0
Newbie
20. 1. 2010   #9
-
0
-

jakze ne. Co mam spravit ako prve ? Mam prerobit tu hru ktora je k programu alebo napisat vlastny program ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.202.–
Wolfkiller0
Newbie
20. 1. 2010   #10
-
0
-

Ked ma niekto skype a chcel by my pomoct tak ja sa volam Adrian20. Diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.202.–
Quiark0
Věrný člen
20. 1. 2010   #11
-
0
-

To je fuk. Důležité je začít něco dělat (a tedy začít se s tím učit). To znamená najít si nějaký úvodní návod, nebo se hrabat v té hře a něco si tam upravovat a tak.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.170.48.–
Wolfkiller0
Newbie
20. 1. 2010   #12
-
0
-

Ale to je vtom neviem s cim mam zacat, robil si uz nieco taketo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.202.–
Quiark0
Věrný člen
20. 1. 2010   #13
-
0
-

Ne. Ale kdysi jsem se hrabal v Unreal Tournamentu, udělal jsem si tam nějaké drobné změny.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.170.48.–
Wolfkiller0
Newbie
20. 1. 2010   #14
-
0
-

a v UDK si este nerobil ze?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.202.–
Quiark0
Věrný člen
20. 1. 2010   #15
-
0
-

Ne, to bych asi napsal :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.170.48.–
Wolfkiller0
Newbie
20. 1. 2010   #16
-
0
-

Tak inac sa ta spytam robil si uz niekedy nejaku hru hocijaku? Ked ano tak co si spravil ako prve co bol zaklad ktory si rozvijal dovtedy kym si dokoncil hru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.202.–
Quiark0
Věrný člen
20. 1. 2010   #17
-
0
-

Jak říkám, je úplně fuk, jak teď začneš. Důležitý je začít se s tím nějak, libovolně, učit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.170.48.–
yaqwsx+9
Posthunter
20. 1. 2010   #18
-
0
-

To Wolfkiller : Promiň, ale jak bylo zmíněno výše, takových, co chtějí programovat WoW a Dooma 4, popř. Mass Effect tu už bylo... Nic bych neříkal, ale když se někdo chce pustit do něčeho takového velkého a ptá se, jestli má začít menem (jak se to skloňuje?), tak to si nic jiného nezaslouží.

Pokud chceš programovat hry, začni něčím jednoduchým. Složitý projekt tě od čehokoliv dalšího odradí.
K prvním krokům je potřeba přistupovat podle toho, co chceš na té hře dělat. Zda-li programátora, game designera nebo grafika...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.69.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Wolfkiller0
Newbie
20. 1. 2010   #19
-
0
-

ale neda sa lubovolne ucit programovanie. V python a C++ som uz nejake veci robil ale unrealscript je iny šáloučik kávy, ako povedala Dara Rolins xD . To sa neda, potrebujem vediet zaklady. Napr: Ako naprogramujem menu a podobne veci. Na UDK nepotrebujem nic, lebo som stiahol knihy Mastering Unreal Technology 1 a 2 to je presne o narabani s tymto enginom, je aj 3 ktora je o Unrealscripte ale bohuzial ten sa neda stiahnut zadara. Co odporucas ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.202.–
Wolfkiller0
Newbie
20. 1. 2010   #20
-
0
-

Ja viem je to tazke ja to hned nechcem robit teraz som v stadiu ucenia, teraz len skusam, pytam sa a podobne ako by som mal zacat a tak. Len preto sem pisem lebo som nikde nenasiel nic rozumne o unrealscript. Same hluposti ako nastavit aby padal sneh a podobne veci. Zaklady nikde nie su. Ked ma niekto knihu: Mastering Unreal Technology, Volume III: Introduction to UnrealScript with Unreal Engine 3 alebo UnrealScript Game Programming All in One tak dajte vediet.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.202.–
Quiark0
Věrný člen
20. 1. 2010   #21
-
0
-

Otevři si UDK, v něm tu ukázkovou hru a začni číst zdrojáky. Pokud máš UT libovolné verze, můžeš dělat to samé v jejich editoru. Já to taky tak dělal :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.170.48.–
Wolfkiller0
Newbie
20. 1. 2010   #22
-
0
-

A este jedna otazka ktora vyplyva z mojej neskusenosti: Ako sa to robí xD Neukamenujte ma ze chcem spravit mass effect a popritom neviem ako sa otvara v UDk zdrojak. UCIM SA ......zatial

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.202.–
Quiark0
Věrný člen
20. 1. 2010   #23
-
0
-

Nevim.. tohle je jeden z asi 10 000 drobných problémů, na které při vytváření toho tvého ME narazíš, to musíš být schopen vyřešit sám.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.170.48.–
Wolfkiller0
Newbie
20. 1. 2010   #24
-
0
-

vyriesene asi ich mam. Ale napriek tomu prosim niekoho aby napisal nejaky strucny schopny clanok o Unrealscript: objektove orientovane programovani

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.202.–
Quiark0
Věrný člen
20. 1. 2010   #25
-
0
-

To toho po nás chceš asi trochu moc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.170.48.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
25. 6. 2010   #26
-
0
-

http://www.youtube.com/watch?v=3DcQD6caGw8 toto sou tutorialy jak programovat US

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.208.25.–
filippop0
Návštěvník
26. 6. 2010   #27
-
0
-

Nevím proč je to v sekci c++ a normálně bych po prvních třech Wolfkillerových příspěvcích toto celé hodil do koše, protože se mi to nezdá smysluplné, ale pctunningu teď vychází o základech práce v UDK hezký seriál:
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/17565-hratky-s-unreal-engine-cast-i-prvni-krok-do-nerealna Vykašli se na menu, OO (no vážně lol) a zkus si udělat jednu dlaždicocvou mapu a něco do ní nascriptovat. Pak si najdi vývojařský deníček tvůrců ME, koukni kolik "profíků" a jak dlouho tu hru dělalo a pak si dej facku za ...... , protože možná pochopíš, že ta odpověď byla stejně smysluplná jako tvoje otázka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.117.–
midin0
Věrný člen
26. 6. 2010   #28
-
0
-

Tak tak, lock.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.64.–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Java a UnrealScript — založil kingkorn

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý