CO je spatne? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

CO je spatne? – C / C++ – Fórum – Programujte.comCO je spatne? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Figa0
Super člen
20. 1. 2010   #1
-
0
-

Ahoj snazim se ulozit pole do jednoho charu a to ulozit do souboru. Tohle do souboru neulozi nic nevim proc.

	ofstream save("save.save");

int box = 0;
char suLine[82];
for (int x = 0; x < 9; x++) {
for (int y = 0; y < 9; y++) {
suLine[box] = fSudo.unsolved[x][y];
box++;
}
}
save << suLine;

Predem dekuji za odpovedi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
Reklama
Reklama
Bald3rr0
Super člen
20. 1. 2010   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Figa0
Super člen
20. 1. 2010   #3
-
0
-

Dekuji ale bohuzel to mi take nic neulozi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
KIIV+42
God of flame
20. 1. 2010   #4
-
0
-

a delas neco jako save.close() si ted nejsem presne jist ? uklada se vetsinou po celych bufferech a pokud to neukoncis spravne tak se posledni neuplnej buffer proste neulozi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Figa0
Super člen
20. 1. 2010   #5
-
0
-

Pouzivam a soubor otviram v modu in. uz sjem vyzkousel sechno mozny. Takova kravina.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
Figa0
Super člen
20. 1. 2010   #6
-
0
-

Jeste takovy stupido dotaz lze v cecku udelat neco takoveho?
char a= "Dobrý";
char b="pane";
printf(a."den".b);
Jde mi o to spojeni promennych. Dekuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
KIIV+42
God of flame
20. 1. 2010   #7
-
0
-

To Figa : pres printf("%s den %s",a,b); akorat musi byt char a[] a char b[] ..
v c++ cout << a << " den " << b ;

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Figa0
Super člen
20. 1. 2010   #8
-
0
-

Diky. Proc nejde toto.

	char text[10];

ostringstream s1;
s1 << whole << ":" << piece;
strcpy (text,s1.str());

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
KIIV+42
God of flame
20. 1. 2010   #9
-
0
-

strcpy ocekava ukazatel na pole znaku zakonceny \0 nicmene ostringstream vraci promennou typu string..
teoreticky by melo jit (s1.str()).c_str() nebo tak nejak

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Figa0
Super člen
24. 1. 2010   #10
-
0
-

diky moc. mam jeste dotaz. potrebuji do jednoho souboru ulozit tri ruzne hodnoty abych k nim mohl zvlast pristupovat. takze potrebuji cist napriklad vsechno z druheho radku nebo znak 81 - 160 z prvniho radku. jak na to? predem dekuji za odpoved.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.6.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 130 hostů

Podobná vlákna

Spatne CSS ? — založil aTTix

Co dělám špatně? — založil Chrasty

špatné výsledky — založil vasek.t

Co mam spatne ? — založil Kamil

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý