Problém s Makefile – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s Makefile – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém s Makefile – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

yxcvb0
Newbie
21. 1. 2010   #1
-
0
-

Zdravim. Snažim se k programu vytvořit makefile, ale po příkazu make vyskočí hláška:

cc -o -lpthread employee-without-mutex_out employee-without-mutex.c
cc: employee-without-mutex_out: No such file or directory
make: *** [employee-without-mutex] Error 1


Tady je muj makefile:
#CFLAGS= -Wall


GEDIT_OLD = *~
OBJEKTY = *.o
PROGRAM = employee-without-mutex_out

all: employee-without-mutex

employee-without-mutex: employee-without-mutex.c
cc $(CFLAGS) -o -lpthread employee-without-mutex_out employee-without-mutex.c

clean:
@echo Clean complete
rm -f $(OBJEKTY) $(PROGRAM) $(GEDIT_OLD)

Dík za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.192.–
You can´t fight with the Ghost
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
21. 1. 2010   #2
-
0
-

tendle soubor neexistuje: employee-without-mutex_out

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
yxcvb0
Newbie
21. 1. 2010   #3
-
0
-

no a nevíš jak ten makefile změnit aby to chodilo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.192.–
You can´t fight with the Ghost
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
21. 1. 2010   #4
-
0
-

-o employee-without-mutex_out

to patri k sobe..

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
yxcvb0
Newbie
21. 1. 2010   #5
-
0
-

a kde to mám změnit? Tohle je můj první makefila, tak celkem solidně tápu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.192.–
You can´t fight with the Ghost
yxcvb0
Newbie
21. 1. 2010   #6
-
0
-

co ale potom s -lpthread?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.192.–
You can´t fight with the Ghost
yxcvb0
Newbie
21. 1. 2010   #7
-
0
-

uz to asi mam. dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.192.–
You can´t fight with the Ghost
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
21. 1. 2010   #8
-
0
-

nejde o makefile .. todle je hlaseni z cc
proste -o <nazev vystupniho souboru> a ty tam cpes jako vystupni soubor -lpthreads a employee-without-mutex_out se pak uz bere jako nazev vstupniho souboru.. ale proste neexistuje

cc $(CFLAGS) -lpthread -o employee-without-mutex_out employee-without-mutex.c


jeste by mohl byt problem ze mas ten vystup jinak pojmenovanej nez cil ...
kdyztak das -o employee-without-mutex

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 45 hostů

Podobná vlákna

Makefile — založil GeorgeW

Makefile — založil DaLibor

Makefile a debugging — založil Figa

Chyba v Makefile.win — založil smuffi

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý