Dynamická alokace matice načtené pomocí fgets? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dynamická alokace matice načtené pomocí fgets? – C / C++ – Fórum – Programujte.comDynamická alokace matice načtené pomocí fgets? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Inu-des
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
23. 1. 2010   #1
-
0
-

Moc prosím potřebuji pomoc s dynamickou alokací char matice načtené pomocí fgets, viz kód:



char buf[size];
char matice[max][max];

for(j=0;j<max;j++){fgets(buf,sizeof(buf)+1,stdin);
for(i=0;i<max;i++){matice[i][j]=buf[i];}
if(feof(stdin)){high=j; break;}}

řádky budou vždy stejně dlouhé a první řádek obsahuje jen hvězdičky..

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.116.–
Reklama
Reklama
mephi0
Expert
26. 1. 2010   #2
-
0
-

asi ti pomôže f-cia realloc. Tá alokuje nové miesto potrebnej veľkosti a starý obsah tam skopíruje. Nie je to ideálne riešenie do života, ale do školy postačí ;) Lepšie by bolo vytvoriť nejaký spojový zoznam a na konci si to miesto alokovať len raz.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.90.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 281 hostů

Podobná vlákna

Dynamická alokace — založil Bananovnik

Dynamická alokace paměti — založil birkof

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý