Seznam portů – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Seznam portů – Offtopic – Fórum – Programujte.comSeznam portů – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
20. 10. 2006   #1
-
0
-

potřeboval bych seznam portů, když už ne všech, alespoň těch hlavních (telnet, port 53...) - tj. název, číslo a funkce. Nevíte, kde by se dal sehnat?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
20. 10. 2006   #2
-
0
-

http://www.iana.org/assignments/port-numbers

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal Zima0
Super člen
20. 10. 2006   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Mandriva Linux 2007.1, KDE 3.5, Opera 9.22, vim 7.0...
20. 10. 2006   #4
-
0
-

xHire napsal:

Tady to m?? p?kn? v tabulce. Nejsou tam v?echny, ale jen ty hlavn? (mo?n? bude u?ite?n?j??): http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_??sel_port?_TCP_a_UDP?



proc si myslis ze davam link na www.iana.org ???? - asi proto ze IANA zodpovida za prideleni portu a rozsahu IP adres a proto mnou odkazovany list je uplny a presny a neni treba nejakych neuplnych z wiki kde buhvi kdo to edituje

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal Zima0
Super člen
21. 10. 2006   #5
-
0
-

rezna napsal:

xHire napsal:

Tady to m?? p?kn? v tabulce. Nejsou tam v?echny, ale jen ty hlavn? (mo?n? bude u?ite?n?j??): http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_??sel_port?_TCP_a_UDP?



proc si myslis ze davam link na www.iana.org ???? - asi proto ze IANA zodpovida za prideleni portu a rozsahu IP adres a proto mnou odkazovany list je uplny a presny a neni treba nejakych neuplnych z wiki kde buhvi kdo to edituje



Je mi jasn?, ?e tebou doporu?en? seznam je ofici?ln? a naprosto p?esn? a ?pln?, ale mnou odkazovan? seznam obsahuje ty nejb??n?j?? porty a je pro ?lov?ka ?iteln?j??. Kdy? to prost? nebude ?lov?ku sta?it, tak se pod?v? na ofici?ln? 'seznam', kde najde v?echny/o.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Mandriva Linux 2007.1, KDE 3.5, Opera 9.22, vim 7.0...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Příjem z COM portu — založil radar.sm

Ovládání USB portu v C — založil Sophon

LBA přímo z IO portů? — založil Matěj Andrle

Sledování Serial portu — založil Mitch

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý