[C#] WebBrowser a načítání stránky z lokálního disku – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

[C#] WebBrowser a načítání stránky z lokálního disku – .NET – Fórum – Programujte.com[C#] WebBrowser a načítání stránky z lokálního disku – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr
~ Anonymní uživatel
697 příspěvků
27. 1. 2010   #1
-
0
-

Zdravím,
Nevíte zda komponenta WebBrowser poskytuje nějakou metodu pro načtení (HTML) stránky z lokálního disku?
Případně nějaký jiný postup jak toho docílit. Hledal jsem a nenašel jsem. Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.245.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
28. 1. 2010   #2
-
0
-

Musíš použít URL lokálního souboru, tj. místo http://... použít file:// .... (cesta k souboru).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
28. 1. 2010   #3
-
0
-

A kdybych potřeboval aby se stránka načetla z relativního umístění do webbrowseru? :) kdyby byla třeba ve sejné složce jako app.. bodlo by nějáké jednodužší řešení, než vyhledávat soubory ve složce...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.186.–
Petr
~ Anonymní uživatel
697 příspěvků
28. 1. 2010   #4
-
0
-

Ano, potřeboval bych relativní cestu, něco podobného jako nabízí např. RichTextBox - tam je metoda Load, kde můžu zadat jen např. @".\slozka\soubor". Toto je pro mě omezující, musím zapsat absolutní cestu a to by dělalo problémy. Není nějaký způsob jak mu vnutit relativní cestu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.245.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
29. 1. 2010   #5
-
0
-

Ja bych to udelal tak, ze bych si nejakou metodou zjistil, kde se soubor aplikace nachází - zjistil adresu :)... a podle toho bych uvazoval, ze je stranka ve stejne slozce :) a prepsal akorat soubor :).. ale tohle mi prijde hoodne divne reseni, a ani nvm presně jak na něj :)..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.243.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
29. 1. 2010   #6
-
0
-

Nevím proč by zápis absolutní cesty měl dělat problémy, ale budiž :smile1: . Jsou 2 možnosti, buď napíšeš do Microsoftu, aby tam dodělali, co potřebuješ, a nebo druhá možnost, že to konečně zkusíš a třeba zkusíš do URL zapsat i relativní cestu k souboru. A ještě bych řekl, že relativní cesta bude realitvní k aktuálnímu adresáři.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý