Zdravím všechny.
Potřebuji sehnat nějakou funkci na kreslení textu pres celou obrazovku (v nejhorsim pripade na kresleni obrazku) a neco na kresleni barevnych ploch. Ale pozor! Musi to fungovat i ve win98 (mozna se divite a kroutite hlavou - ja taky - ale porad se jeste najde nekdo, kdo pouziva win98).
Hledal jsem v dokumentaci MSDN, ale zatim jsem nenasel nic kompatabilniho...
Pripadne, pokud by fungovalo neco jako ze vlozim knihovny gdi.lib a gdi.dll do slozky, ve ktere je program a bude to fungovat, tak mi o tom prosim reknete....
Predem mockrat dekuji za vsechny odpovedi!
Fórum › C / C++
Kreslení ve win98
Na to snad stačí TextOut a kdyžtak vytvoření vybraného fontu přes CreateFont, to funguje všude, velikost písma si tam taky můžeš zvolit, barvu, vyhlazování..
Na kreslení ploch je Rectangle, barva se volí CreateSolidBrush, objekty s kterými pracuješ navolíš SelectObject.
No jéje do Win98 jsem toho timto nakreslil fůru, to je WinAPI od Win95. Nevim co s tou dokumentací dělaj :D
Na tohle jsem narazil na disku. Všechny API co najdeš jako deklarovanou funkci a ještě i nejspíš pár dalšího je zaručený Win95 kompatibilní.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 125 hostů
Podobná vlákna
Instalace win98 — založil Martin
Win98 predpovidaji budoucnost — založil jadus
Kreslení v C++ — založil Sunmay
Průhledné kreslení — založil Bub
Moderátoři diskuze