Help s pythonem – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Help s pythonem – Python – Fórum – Programujte.comHelp s pythonem – Python – Fórum – Programujte.com

 

Goumba0
Návštěvník
21. 10. 2006   #1
-
0
-

Pri spusteni souboru *.py s danym kodem "Hello world" se mi otevre cmd s nadpisem asi na 0.5 sec a hned vypne,co s tim,aby se prikaz provedl spravne?kde je chyba?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
21. 10. 2006   #2
-
0
-

zkus tohle:
http://programujte.com/forum.php?akce=topic&Top_ID=1126

ale mělo by stačit přidat na konec programu:



raw_input()

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Vítězslav Titl0
Stálý člen
21. 10. 2006   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co říct? Nic, mluví příspěvky.
pixel0
Duch
16. 1. 2007   #4
-
0
-

tak na toto sa chcem spýtať mám označený súbor.py dam si priradit k.... ale jakmile dopišem -i alebo to proste cele skopírujem do toho tak mi vyhodí chybu že program nenašlo... :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
17. 1. 2007   #5
-
0
-

pixel píše:#
# tak na toto sa chcem spýtať mám označený súbor.py dam si priradit k.... ale jakmile dopišem -i alebo to proste cele skopírujem do toho tak mi vyhodí chybu že program nenašlo... :(


Možná blbá otázka, ale je před tím -l mezera?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
pixel0
Duch
17. 1. 2007   #6
-
0
-

samozrejme ale uz som to vyriesil ale dikes za snahu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Interakce s Pythonem — založil Lukáš

Zdarma webhosting s pythonem — založil paking

Chcete se seznamit s Pythonem? — založil Vláďa Macek

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý