Elevator – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Elevator – PHP – Fórum – Programujte.comElevator – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
31. 1. 2010   #1
-
0
-

dobry... mam dotáázek :) ... mám objekt v proměnné $vozidlo.. např objek AUTO ... .. a chtěl bych ho přetypovat na objekt MOTOCIKL ... jde to nějak .. zkoušel jsem .. $variable = (object) MOTOCIKL $variablehelp; .. ale to nějak nefunguje, díky moc za všechnz radz :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.39.–
Reklama
Reklama
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
31. 1. 2010   #2
-
0
-

podle mě, by to mělo být takto:



$variable = (MOTOCIKL)$vozidlo;

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
31. 1. 2010   #3
-
0
-

nefunguje to :( ... konkrétně mám třídu CFile ve které vytvářím objekt MDATc a potřeboval bych tento objekt přetypovat (před tím než ho statickou metodou vrátím) přetypovat na ten CFile ... u zápisu $variable = (CFile)$MDATc mi to vypíše "syntax error, unexpected T_VARIABLE ...." díky za další radz :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.39.–
bukaj_0010
Věrný člen
31. 1. 2010   #4
-
0
-

Koudis
PHP není staticky typované – tudíž přetypovávat nemusíš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.128.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
31. 1. 2010   #5
-
0
-

To bukaj_001 : to já vím .. ale mě jde o to že v jedno scriptu kontroluji instanci operatorem instantceof CFile ... proto to chci přetypovat ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.39.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
31. 1. 2010   #6
-
0
-

no pokud si můžeš dovolit přetypovat, tak pak by si spíš mohl kotnrolovat objekt, zda implementuje potřebné rozhraní, tzn, zda if ($vozidlo instanceof IVozidlo)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.27.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 89 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý